Now Reading
Psihologia comunicarii in grupuri

Psihologia comunicarii in grupuri

Revista Psychologies
Autor: Gilles Amago, André Guittet
Editura: Polirom, 2007

Familia, grupul de lucru, echipa sportiva: iata cateva dintre for­mele in care oamenii se unesc pentru a lucra, a se amuza sau a cauta siguranta.Psihologia comunicarii in grupuri, Gilles Amago, André Guittet, Polirom
Familia, grupul de lucru, echipa sportiva: iata cateva dintre for­mele in care oamenii se unesc pentru a lucra, a se amuza sau a cauta siguranta.

Comunicarea dintre indivizi in interiorul acestor grupuri cunoaste raporturi de influenta, miscari afective puternice sau subtile. Dar cum se organizeaza aceste schimburi?

Antro­pologia, psihanaliza, psihologia sociala sau cibernetica sunt disci­plinele care ne permit sa intuim esenta acestor procese, fara insa a epuiza alchimia comunicarii interu­ma­ne. Grupul este nucleul care ii confera individului securitate afectiva, climat de lucru, posibilitati de relaxare.

Cartea se adreseaza studentilor de la fiecare din spe­cia­litatile mentionate anterior, dar si celor care vor sa disece (pentru propria lor intelegere) meca­nismul cooperarii prin comunicare..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top