Now Reading
Starea de flux

Starea de flux

Revista Psychologies
Autor: Mihaly Csikszentmihaly
Editura: Curtea Veche, 2007

Ati auzit despre muzicianul care se pierde in muzica sau despre scriitorul „posedat” de propriul roman? In munca, sport, conversatii sau hobby-uri, ati trait cu siguranta acea suspensie a timpului, libertatea daruirii complete.Starea de flux, Mihaly Csikszentmihaly, Curtea Veche
Ati auzit despre muzicianul care se pierde in muzica sau despre scriitorul „posedat” de propriul roman? In munca, sport, conversatii sau hobby-uri, ati trait cu siguranta acea suspensie a timpului, libertatea daruirii complete.

Este starea de flux: o experienta plenara si plina de satisfactie in acelasi timp, o stare pe care psihologul Mihaly Csikszent­mihalyi o considera cea mai placuta si mai valoroasa traire pe care o persoana o poate avea. Studiile, experimentele si referirile pe care le face cartea la perso­nalitati istorice, filozofi si oameni de stiinta, descriu aceasta inefabila stare de flux, o posibila denumire a placerii creatiei.

Fluxul este o cale de a deveni eficienti si productivi in ceea ce facem, fapt care, desigur, ne face fericiti in planul mai larg al existentei..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top