Now Reading
Tot ce stiu barbatii despre femei

Tot ce stiu barbatii despre femei

Revista Psychologies
Autor: Knott Mutch
Editura: Prestige

Barbatii si femeile si-au tinut companie de milioane de ani deja, dar intrebarea inca persista: ce stiu barbatii cu adevarat despre sexul frumos?

Tot ce stiu barbatii despre femei, Knott Mutch, Editura Prestige

Barbatii si femeile si-au tinut companie de milioane de ani deja, dar intrebarea inca persista: ce stiu barbatii cu adevarat despre sexul frumos?

Asa ca fiti atenti: aceasta nu este o carte destinata emotiilor ieftine. Aici nu sunt nici fantezii inselatoare despre misterele corpului uman, nici ode inaltate bucuriei comunicarii interpersoanel si asa mai departe, nici capricii slabute, nici bolboroseli extatice despre uniunea perfecta dintre yin si yang. Un best-seller fara doar si poate, al carui success demonstreaza ca, fara nici o indoiala, ceea ce uneste oamenii este imensa distant, rupture dintre femei si barbati.

Aceasta carte goala a fost cumparata de psihoterapeuti ca un indice declansator in terapia de cuplu, de catre tinere femei care au daruit-o iubitilor, facandu-le cu ochiul, de catre femei in varsta care au vazut atatea incat stiu ca aproape orice barbat este un potential subiect al acestei opere.

„La urma urmei, aceasta este o carte despre barbati. Ochiul calm si detasat al Ratiunii guverneaza aceasta alcatuire. Asa ca nu va panicati, baieti! Totul este sub control. Serios. Nu, chiar asa e. Haideti sa ne unim. Nu ne costa nimic”, sta scris pe spatele cartii care nu contine nimic. Este o carte care aduce zambete si un cadou deosebit de interesant !

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top