Now Reading
Urechile pisicii Olga

Urechile pisicii Olga

Revista Psychologies
Autor: Oana Catalina Dusmanescu
Editura: Tritonic, 2010

„Urechile pisicii Olga” este o carte despre dragoste si despre drumul pe care alegem sa il urmam cateodata, desi ne este teama de ceea ce vom gasi cand vom ajunge la capatul lui. Cartea vorbeste despre cautare, despre interactiune, despre ratacire, despre duiosie, despre frica, despre prietenie, despre ura, despre moarte, despre pierderi sau despre regasiri. Mai ales de sine.

Urechile pisicii Olga, Oana Catalina Dusmanescu, Editura Tritonic


„Urechile pisicii Olga” este o carte despre dragoste si despre drumul pe care alegem sa il urmam cateodata, desi ne este teama de ceea ce vom gasi cand vom ajunge la capatul lui.

Cartea vorbeste despre cautare, despre interactiune, despre ratacire, despre duiosie, despre frica, despre prietenie, despre ura, despre moarte, despre pierderi sau despre regasiri. Mai ales de sine.

Este o carte despre curajul pe care il castigi de-abia in momentul in care te trezesti singur, nefericit si indepartat.

„Am conturat personajul Olga drept un animal aiurit, care, pana in momentul calatoriei, a gandit prea mult si a facut prea putine. E un personaj pe jumatate naiv, pe jumatate suparat pe viata, dar in general se comporta ca o pisica descurcareata, care adora improvizatia, pe care curiozitatea si zapaceala o poarta inspre buclucuri cateodata duioase, cateodata dramatice.

Mi-e foarte greu sa redau «ce a dorit sa spuna autorul», de vreme ce eu sunt autorul. Mi se pare ca Olga respira prospetime si optimism, ca e non-conformista si caraghioasa. Ca stie sa lupte. Ca, daca apuci sa citesti despre ea, incepi sa-i tii pumnii si sa-i faci galerie.”
Oana Dusmanescu

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top