Now Reading
Viata ca autosugestie – Lansare la Cluj

Viata ca autosugestie – Lansare la Cluj

Revista Psychologies

Viata ca autosugestie, Dan Gogleaza, Editura Humanitas

Libraria Humanitas din Cluj va invita vineri, 18 iunie, la ora 19.30, la o sedinta de psihoterapie urmata de sesiunea de autografe.

Participa:

  • dr. Dan Gogleaza, psihoterapeut;
  • Jen¶ L¡szl³ Vargha, vicepresedintele Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Psihoterapie Eriksoniana.

„Cartea lui Dan Gogleaza este o autoexprimare, o biografie introspectiva indirecta, o ilustrare a strategiilor interactiunii si cuceririi pozitiilor de viata, o reflectie asupra rolului pe care-l are cuvantul in structurile psihice ca suport autoreferential. E cantarea Cuvantului care vindeca.

Reflectand asupra monologului ca mod de construire a universului lumii omului, de obtinere a identitatii si cunoasterii de sine, el ne prezinta in fond spirala ascendenta a propriei evolutii, de la tanarul plecat din Mandrestii Vrancei pana la psihoterapeutul vizitat de cautatorii de sens (din vestul sau din estul Europei) si la filozoful capabil sa-si conceptualizeze trairile. E cartea unei autoprofetii implinite si a acceptarii originii.”
Prof. dr. Adrian Neculau, Universitatea „Al. I. Cuza“ din Iasi

„Viata ca autosugestie este o confruntare cu adevarul demitizat despre noi insine, o descriere a psihologiei autocreatiei sinelui si o acceptare a fundamentului neurobiologic decisiv. Dan Gogleaza ne propune autocunoasterea introspectiva intr-un mod sugestiv, tipic psihoterapeutului care este. Cercul se strange tot mai mult in jurul temei tratate, el reuseste sa exprime curajos si documentat ceea ce ganditorii din domeniu accepta, mai degraba tacit, de oarece vreme. O carte care revizuieste si ofera solutii este recomandabila oricui.”
Prof. dr. Liviu Antonesei, Universitatea „Al. I. Cuza“ din Iasi

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top