CItesti acum
CELE 3 DIVE – gala extraordinara de opera la SALA RADIO

CELE 3 DIVE – gala extraordinara de opera la SALA RADIO

In ajunul sarbatorilor de iarna, in fiecare an, pe afisul Salii Radio figureaza un eveniment transformat intr-o traditie a stagiunii si intr-un reper al scenei culturale bucurestene: CELE TREI DIVE, gala extraordinara cu arii din opere celebre.

Vineri, 18 decembrie (19.00), pentru al cincilea an consecutiv, veti avea ocazia de a aplauda la Bucuresti, alaturi de Orchestra Nationala Radio, trei artiste lirice care si-au construit o spectaculoasa cariera in tara, dar si in strainatate.

De aceasta data, cele trei mari voci sunt: sopranele TEODORA GHEORGHIU si IULIA ISAEV si mezzosoprana LILIANA MATTEI CIUCA. Solistele vor evolua sub bagheta dirijorului de origine italiana David Crescenzi, invitat special al serii fiind si tenorul Stefan Pop. Evenimentul se va desfasura cu participarea Corului Academic Radio, pregatit de Dan Mihai Goia.

Programul galei reuneste o pleiada de mari compozitori, ca Verdi, Rossini, Mozart, Bizet, Puccini, Donizetti s.a, cu partituri din opere ca Il Trovatore (Trubadurul), Così fan tutte, Carmen, Turandot, La Bohème, Macbeth, Don Pasquale. Parteneri ai evenimentului: Carrefour, NISSA, Apiland, Herbagen, Domeniile Ostrov,  Farmec, Ramada Majestic.

 

Citeste si

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librariile Carturesti, Humanitas, in benzinariile OMV si la casa de bilete a Salii Radio. 

Care este reactia ta?
Frumos
0
În regulă
0
Jucăuș
0
Se poate si mai bine
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

La inceputul paginii