Now Reading
Marius Manole citeste din noul roman al lui Dan Lungu

Marius Manole citeste din noul roman al lui Dan Lungu

Revista Psychologies

 

Editura Polirom va invita vineri, 3 aprilie, ora 17.00, la lansarea celui mai recent roman al scriitorului Dan Lungu, „Cum sa uiti o femeie”. Evenimentul va avea loc la Libraria Carturesti Verona (la subsol). Prezinta, alaturi de autor, Carmen Musat, Marius Chivu si Daniel Cristea-Enache. Actorul Marius Manole va citi un fragment din carte.

Dan Lungu trebuie citit de urgenta.”
Lire

Dan Lungu si-a facut intrarea in literatura internationala cu o proza copios-satirica de cea mai buna calitate.”
Wiener Zeitung

„In Romania se petrec schimbari imbucuratoare si din punct de vedere literar. Haosul productiv al tarii combinat cu ramasitele birocratiei comuniste produc conditii pentru o literatura cu tente suprarealiste, dar si pentru miniaturi subtile, pline de un umor adesea disperat. Proza lui Dan Lungu trebuie citita cu mare atentie, caci se incadreaza in domeniul marii literaturi.”
Die Furche

„Apartinind asa-numitei «generatii a decreteilor», Dan Lungu e un prozator calm, profesionist si matur, fara excesele si teribilismele unora din colegii sai mai tineri.”
Paul Cernat

„Avem, in persoana lui Dan Lungu, un scriitor captivant si puternic. Lucrul e incontestabil.”
Cosmin Ciotlos

Dan Lungu este unul dintre cei mai apreciati si mai tradusi scriitori romani din tinara generatie. Mai multe despre autor pe www.danlungu.eu.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top