Now Reading
Hotii de frumusete – pentru prima data piesa de teatru

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Hotii de frumusete – pentru prima data piesa de teatru

Pentru prima data in lume se realizeaza un spectacol de teatru dupa HOTII DE FRUMUSETE, romanul celebrului scriitor francez Pascal Bruckner. Premiera Oficiala va avea doua reprezentatii, in prezenta autorului: 25 ianuarie, ora 20 si 26 ianuarie, ora 18.30 la Teatrul Evreiesc de Stat.

 

Pascal Bruckner despre Chris Simion

“Chris este un regizor cu talent si cu intuitie. Stie mereu sa extraga din romanele pe care le monteaza ceea ce este necesar pentru sufletul omului contemporan. Ii sunt alaturi de 14 ani, de cand a montat “Copilul Divin”. Am incredere in ceea ce simte si in ceea ce vede intr-un text si asta imi garanteaza succesul spectacolelor ei. Ii tin pumnii pentru “Hotii de frumusete” pentru ca este un proiect la care lucreaza de 8 ani si stiu cat de important este pentru un creator sa primeasca raspunsul pe care il asteapta din partea publicului sau. ”

 

Chris Simion despre “Hotii de frumusete”

“In fiecare dintre noi exista un hot de frumusete. Si in fiecare dintre noi exista un moment in care acest hot isi da cagula jos si se intreaba: “Cand incepi sa te nasti cu adevarat? Exista tinerete vesnica? Ce inseamna prietenia si tradarea? Furand frumusetea altei persoane reusesti sa fii fericit? Poti sa iubesti pe cineva cu adevarat?”
La 20 de ani frumusetea este o evidenta, la 50 o recompensa , la 70 un miracol. Frumuseţea îi dă unei fiinţe omenesti statutul unei opere de arta, dar un fleac o poate transforma pe regina de ieri, intr-o zdreanta.

Povestea hotilor de frumusete este povestea faptelor noastre, a fricilor, a frustrarilor, povestea a ceea ce simtim, a ceea ce intelegem.” ( Chris Simion)

 

Echipa proiectului HOTII DE FRUMUSETE:

Actori: Florin Zamfirescu, Ioana Pavelescu, Medeea Marinescu, Stefana Samfira, Radu Micu, Ionut Niculae.

Dramatizarea si regia artistica: CHRIS SIMION

Scenografia: Adina Mastalier

 

Mentiune: Scenografia spectacolului aduce o inovatie pentru teatrul din Romania. Este primul spectacol de teatru realizat pe o scena romaneasca unde o parte din decor este virtual, creat pe calculator si redat de o tehnologie moderna asigurata de 360 Revolution. Pe scurt…primul spectacol unde decorul intra pe un CD.
Detalii pe www.daya.ro

 

 

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top