Now Reading
Olafur Arnalds la “Radio Romania Muzical multimedia”

Olafur Arnalds la “Radio Romania Muzical multimedia”

Revista Psychologies

Compozitorul si interpretul islandez Olafur Arnalds, unul dintre cei mai interesanti si intens mediatizati tineri muzicieni ai momentului, vine in studioul Radio Romania Muzical joi, 21 noiembrie, intre orele 15.00-15.30 la Radio Romania Muzical multimedia.

 

Dialogul purtat de Cristina Comandasu cu Olafur Arnalds va fi transmis in direct in FM, dar si in direct audio-video pe site-ul www.romania-muzical.ro si ulterior va fi postat pe site-ul si pe contul youtube al Radio Romania Muzical.

Cu aceasta ocazie, vor fi difuzate si extrase de pe albumul For now I am winter gratie caruia Olafur Arnalds a devenit un artist cunoscut la nivel global. Acesta este si albumul promovat in cadrul turneului mondial intreprins de muzician, din care face parte si concertul sustinut la Bucuresti, in 21 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Arcub, acesta fiind de altfel si primul concert al lui Olafur Arnalds in Romania.

Olafur Arnalds (27 ani) combina in piesele sale muzica clasica cu sonoritati indie-pop, realizand o sinteza unica si foarte apreciata de publicul tanar de pretutindeni. Turneul de promovare a albumului For now I am winter a inclus deja cele mai importante sali din Statele Unite ale Americii si Europa. Discul For now I am winter a fost difuzat la Radio Romania Muzical in 6 mai 2013 si a fost inclus in campania „Voteaza discul de muzica clasica al anului 2013”, derulata pe site-ul www.romania-muzical.ro, acolo unde de altfel poate fi si ascultat.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top