Now Reading
Televizorul are avantajele sale

Televizorul are avantajele sale

Revista Psychologies

Ce sa zic…cum am citit mai jos, televizorul nu mai este de mult timp principalul obiect care mananca timpul… In ciuda acestui lucru, totusi este si el pe primele locuri. Ma uit la tv. Nu des, ca nu am timp. 🙂 Timpul liber mi-l ocupa calculatorul atunci cand nu dorm, mananc, ma plimb, ori privesc la tv. Dar nu privesc orice. Nu ma uit la telenovele, am trecut de faza asta :)) Imi placea in trecut serialul acela cu Natalia Oreiro, nu stiu sigur daca se numea asa, „Inger salbatic”. Apoi, nu stiu ce s-a intamplat am incetat cu telenovelele. Ba nu! Mint. M-am uitat de doua ori la „Clona”. Ma fascina subiectul clonarii, priveam cu interes modul de viata al musulmanilor, femeile, asa de frumoase, dansul lor… Foarte frumos. In fine…

Apoi foarte mult imi plac programele gen National Geographic, Animal Planet, Discobery. Emisiunile difuzate sunt foarte interesante, educative, distractive chiar! Sunt utile, pacat ca… (o sa sune cam nepotrivit venind asta de la o tanara de 19 ani) dar din cate am vazut, copiii din ziua de azi nu au interes pentru asemenea lucruri, pentru imbogatirea cunostintelor, cultura. Nu vad decat violenta. In fine. Nu asta e subiectul.

Apoi ma uit la „Anatomia lui Grey”. Pacat ca s-a terminat seria acum doua zile. Super film. Merita vazut! Imbina foarte bine elementele specifice spitalelor cu umorul si cu dragostea. Imi mai plac si emisiunile culinare. A! Cum era sa uit? Ma uit si la stiri..desi multe nu merita vazute. Nu la cele de la ora 17. Nu merita atentie. Consider ca asa ceva nu trebuie sa fie difuzat la tv. Ce se intampla in ograda fiecaruia trebuie sa ramana acolo.

Sunt impotriva emisiunilor gen „Big Brother”. Desi am vazut ca au priza la public. Din asta rezulta nivelul ficaruia. Romania o duce rau la capitolul acesta…

Apoi o emisiune foarte interesanta este „in gura presei”, a lui Mircea Badea. E distractiv cum ataca deversi oameni publici. Dar uneori exagereaza. Per total este palcut. Si nu in ultimul rand, „Cronica carcotasilor” Il admir foarte tare pe Gainusa, „creierul emisiunii”. 😀 I-am citit ultima carte. Ofera oglinda perfecta a tarii noastre din ziua de azi. Dupa parerea mea, televizorul are avantajele sale. Dar si multe dezavantaje. Este pacat ca oamenii nu stiu sa aleaga intre bine si rau… nu stiu sa faca diferenta. Televizorul poate deveni un dusman celor care nu stiu sa aleaga la ce sa proveasca. In concluzie e ok sa privim atata timp cat obiectul interesului nostru este ceva educativ, distractiv. Poate gandesc mai altfel… dar… sunt adepta lucrurilor corecte. Uneori exagerez… 😀.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top