Now Reading
Ai simţit vreodată nevoia să o iei de la capăt?

Ai simţit vreodată nevoia să o iei de la capăt?

Revista Psychologies
ai-simţit-vreodată-nevoia-să-o-iei-de-la-capăt

Ce înseamnă să te reinventezi? Sau să o iei de la capăt? Ce îţi trebuie ca să reușești, de ce resurse ai nevoie? Am lansat aceste întrebări în online, și din multitudinea de răspunsuri primite, am făcut următoarea selecţie.

Irina Florea: „Da, la finalul anului 2019 am simţit nevoia unei schimbări majore pe plan profesional și am decis să-mi dau demisia din locul în care lucram pentru a încerca ceva nou.

Deși la scurt timp după, am găsit rapid un job foarte bun într-o companie mare, lucrurile s-au întâmplat astfel încât să mă facă să realizez ceea ce-mi doresc cu adevărat: să pornesc propriul business. 3 luni mai târziu, pornisem deja cele 3 firme și începeam structura noilor business-uri împreună cu soţul meu.

Cred că cel mai mult m-a ajutat siguranţa de sine, cumva, am fost sigură din prima clipă după ce am rămas „fără job” că totul va fi bine și că viaţa mea se va schimba radical în bine și voi face în fiecare zi numai ceea ce-mi place. Acum, un an și jumătate mai târziu, știu că am luat decizia corectă, la momentul cel mai potrivit.”

Citeşte articolul integral în cadrul ediţiei de septembrie 2021 a Revistei PSYCHOLOGIES.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top