Now Reading
Este timpul sa revii la iubirea din trecut?

Este timpul sa revii la iubirea din trecut?

Culmea este ca desi pare improbabil si toate manualele si experienta ne invata sa mergem mai departe, atunci cand exista in trecutul nostru o persoana la care gandul ne revine constant, merita sa o cautam. Statisticile sunt favorabile, iar astfel de relatii pot ajunge la happy end. Mai mult, rata divorturilor intre cuplurile astfel reunite se pare ca sfideaza trendul actual. Asadar, tu pe cine ai iubit in adolescenta si nu ai putut uita?

 

98% dintre persoanele care s-au casatorit cu o fosta iubire, au ramas impreuna, sunt satisfacuti in cuplu, au parte de o viata sexuala infloritoare si se alinta in public spre indigestia celor prezenti.

Vrei sa afli daca merita sa iti cauti fostul iubit? Lista de mai jos expune o serie de profiluri in care daca te regasesti, poti sa dai o sansa acestei variante.

Erati tineri cand v-ati cunoscut. Majoritatea acestor cupluri care darama statisticile erau foarte tineri atunci cand s-au cunoscut. Sub 22 de ani. Unii dintre ei s-au cunoscut la gradinita, cum vi se pare?

V-ati despartit datorita circumstantelor, nu incompatibilitatii. Revenind la afirmatia anterioara, sa spunem ca ati facut scoala generala fiecare in alta parte.

Sau poate parintii nu au fost de acord. Doar erati prea tineri si aveati nevoie de cariere si perspective. Niciunul dintre aceste cupluri care se mandresc cu succesul lor relational nu au fost despartiti de valori diferite, sau trasaturi de caracter neplacute sau incompatibilitate.

Daca nu v-ati potrivit in trecut, puteti fi siguri ca nu s-a schimbat nimic. Personalitatea ramane aceeasi si nu va veti intelege nici acum. Deci aveti grija la cine v-ati propus sa reveniti.

Ati fost despartiti zece ani sau mai mult. Un studiu relevant a fost condus pe cupluri care au stat despartite mai mult de cinci ani, iar rezultatele au fost cele fericite enuntate anterior.

Prin urmare, nu stim ce ar iesi din despartiri mai scurte. Se pare totusi ca astrele sunt de partea celor care au stat despartiti zece ani sau mai mult.

Daca cei care s-au reunit dupa despartiri mai scurte nu au functionat atat se bine, poate acest lucru se datoreaza faptului ca erau inca prea tineri si nepregatiti sa faca fata rutinei zilnice dintr-o relatie.

Fosta ta iubire a fost importanta pentru tine. Cuplurile astfel reunite, in trecut au reprezentat parteneri semnificativi. Relatiile lor incheiate au fost considerate ca fiind speciale, poate chiar de neegalat.

Genul acela de relatie cu care toate celelalte ajung sa fie comparate, din nefericire. Mai mult, partenerii au pastrat de-a lungul timpului amintirile, fie ca vorbim de un cadou, o scrisoare sau fotografii.

Reluarea relatiei este iminenta. Chiar daca unele cupluri povestesc ca nu au reinceput imediat relatia, de indata ce au reluat legatura unul cu celalalt, au stiut ca sunt ”The one”.

Iar intensitatea acestei legaturi a fost resimtita chiar daca nu se faceau afirmatii pe aceasta tema. In principiu, de indata ce intra in contact, ambii vor simti acelasi lucru unul pentru celalalt.

 

Asadar, unii isi pot gasi viitorul in trecut. Faci si tu parte din grupul lor?

 

Foto: Affectionate young couple kissing

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!