Now Reading
Limbajul trupului la prima intalnire

Limbajul trupului la prima intalnire

Te pregatesti de o prima intalnire cu barbatul pe care-l placi? E simplu sa vezi daca sentimentul e reciproc, doar fii atenta la limbajul trupului!

 

 

O prima intalnire este un moment important si emotionant, mai ales daca asteptai de multa vreme aceasta ocazie, asa ca tendinta sa privesti subiectiv lucrurile este foarte mare. Din fericire, limbajul trupului este un element de comunicare non-verbala care te ajuta sa iti dai seama daca posibilul partener de cuplu iti impartaseste sentimentele sau daca disimuleaza.

 

Gesturile. Comunicarea verbala insotita de miscari ale mainilor denota energie si implicare. Inseamna ca partenerul tau de discutie este deschis catre un dialog cu tine si exista sansa unei noi intalniri. Daca isi tine bratele incrucisate este posibil sa fie introvertit sau are ceva de ascuns.

 

Increderea in sine. O postura fizica relaxata, cu bratele larg deschise este semn de incredere in sine ridicata. Daca tu esti cea care nu se simte atat de increzatoare, exerseaza, acasa sau in societate. Poti face asta imitand o persoana care are incredere in ea. Creierul tau va reactiona in consecinta si astfel limbajul trupului tau va capata forta. In schimb, miscarile prea rapide denota neincredere in propria persoana.

 

Contactul vizual. Priveste-l in ochi atunci cand ii vorbesti. Este cel mai bun mod prin care poti construi o conexiune cu el si ii poti acorda un sentiment de incredere. Daca iti sustine privirea, inseamna ca este interesat de tine.

 

Inclinarea capului. Este un gest subtil care transmite atentie. Daca isi inclina capul spre lateral, barbatul din fata ta iti transmite ca este interesat de ceea ce spui. Poti face si tu acelasi lucru, dar nu exagera! Foloseste de limbajul trupului cu limita. Daca esti prea agitata, il  poti face sa creada ca nu iti doresti sa ramai acolo.

 

Limbajul trupului. Umerii si pieptul sunt indreptate de obicei catre cel care ne atrage cel mai mult atentia. Daca se intoarce in diferite pozitii atunci cand vorbeste, este un semn ca si-a pierdut interesul.

 

Atingerile. Gesturile mici, cum ar fi atingerea mainii sau a umarului, sunt semne ca te gaseste atragatoare. Contactul fizic va ajuta sa inlaturati barierele si sa creati intimitatea necesara.

 

 

Citeste si:

Trips&stricks pentru o buna prima impresie

Sex de la prima intalnire?

 

Foto: 123rf.com

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top