Now Reading
Daca fericirea s-ar bea, iti doresc o cupa plina

Daca fericirea s-ar bea, iti doresc o cupa plina

Revista Psychologies

Daca fericirea s-ar bea, iti doresc o cupa plina! Si acuma aceste cuvinte se astern peste mine, se astern usor, ca un voal, asa cum se poate caracteriza si povestea mea. O poveste primavertica, o poveste despre maturitate, despre inselare, despre familie, nebunie, despre dragoste. L-am cunoscut intr-un moemnt acut al decadentei proprie-mi persoane, cand imi pierdusem notiunea despre realitate, despre adevar.

Credeam orice poveste, numai sa existe acolo cateva cuvinte. Ma multumeam cu putin, dar in imaginatia mea totul prindea valori uriase. Visele imi erau sterse. Asa am abordat si aceasta poveste… o alta care avea sa completeze taciturnul meu tablou. L-am cunoscut si l-am inselat!

Deceptia de pe fata lui va fi mereu cel mai crunt cosmar al meu. Si cu toate acestea, intr-un moment inexplicabil, am avut puterea sa ma trezesc, si ca un naufragiat, am ignorat dorinta lui de despartire. M-am agatat de o fantoma si am inceput sa ma sculptez pe interior. Povestea mea este o scena de teatru. Amintirile insa devin perlele neslefuite. Intr-un timp foarte scurt am aflat ce inseamna cu adevarat pretuirea, romantismul, devotament, responsabilitate si de ce nu si noroc.

Toate dorintele mele mi-au fost indeplinite, intr-un mod nebunatic si unic. Nu mi-a mai lipsit nimic de atunci, am devenit o femeie in adevaratul sens al cuvantului, si am avut un cavaler care, in ciuda faptului ca nu m-a iertat, mi-a oferit si aceasta alternativa asupra vietii. Mentor, amant, iubit, frate, coleg! Oare cum as putea eu vreodata sa-l rasplatesc cu adevarat?

Cand am aflat ce inseamna sa ai totul si sa nu te multumesti cu nimic? Dar ca orice poveste, mai ales cu un asa inceput dramatic, a ramas undeva ancorata intr-un trecut, intr-un trecut in care am devenit mandra de numele meu, de persoana mea, am un catalog nesfarsit de amintiri sublime, care in serile intunecate imi ofera puterea de a vedea un sens in acest trai! asa a inceput si asa s-a si terminat! Daca fericirea s-ar bea, iti doresc o cupa plina!!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!