Citești
Oare ma iubeste?

Oare ma iubeste?

Revista Psychologies

L-am cunoscut la varsta de 15 ani jumate. Am inceput sa vorbim la tel multe ore si ne scriam mii de mesaje. Ne vazusem doar in poze pt ca el este arestat. Totul a fost o gluma la inceput, o trecere de timp pt amandoi. Dar intr-un final au inceput sa apara si sentimentele. Era atat de dulce cu mine imi vorbea frumos, ma alinta. Vorbeam pur si simplu non stop la telefon.

Devenise foarte gelos si statea toata ziua cu mine de vorba. Asteptam amandoi cu nerabdare ziua de vizita sa ne putem vedea, sa ne strangem in brate si sa ne sarutam. Ne faceam planuri sa ne cununam acolo in penitenciar si asa puteam sta impreuna 48 de ore doar noi doi.Dar trebuia sa asteptam sa implinesc 18 ani caci altfel nu ne puteam cununa. Mergeam la el in fiecare saptamana cu ceea ce avea nevoie. Nu ii lipsea absolut nimik, avea tot ce isi dorea. Tot ce aparea nou el era primul care avea.

Dar dupa 2 ani jumate a inceput sa vb cu o fata care e dansatoare intr-un club de noapte in strainatate. A inceput sa vorbeasca cu ea cand ea era in tara chiar inainte cu vreo luna ca ea sa trebuiasca sa plece inapoi la ^munca^. Dupa o saptamana de cand a inceput sa vb cu ea el mi-a povestit despre ea si a spus ca vb cu ea doar ca sa o prosteasca de bani sa ne fie noua mai usor si sa imi poata oferi el tot ce am nevoie ca eu l-am intretinut destul. Eu logic ca nu am putut accepta asa ceva si i-am interzis sa mai vb cu ea. Dar tot a continuat.

Eu am aflat cine este tipa si am injunghiat-o de 2 ori cu un cutit in spate si la mai putin de jumatate ce centimetru de inima. Eram aproape de o crima pt el. Il iubeam mai presus ca orice pe lumea asta. Pt el am renuntat la tot. De atunci au trecut 10 luni, el ma mai suna din cand in cand dar nu mai e ce a fost candva. El mai vb si acum cu ea. Mai are doua luni de stat la penitenciar. Imi zice ca trebuie sa inteleg si sa accept situatia ca el mai are putin si vine acasa si tot eu sunt iubirea lui si ca orice incearca sa faca nu poate sa ma uite si sa o iubeasca pe ea. Nu mai stiu ce sa fac sau ce sa cred. Eu nu il pot uita orice as face. Nu imi pot imagina viata mea fara el. Nu vreau pe altcineva. Oare el ma iubeste cu adevarat sau totul a fost o joaca? Totusi sunt trei ani si 7 luni care ne leaga…

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus