Now Reading
Rascurce de drumuri

Rascurce de drumuri

Revista Psychologies

Va scriu pentru ca am nevoie de parerea unei persoane de specialitate. Am vorbit cu sora mea, cu prietena mea cea mai buna si fiecare ma sfatuieste diferit. Asa ca apelez la dumneavoastra. Voi incerca sa fiu cat mai la obiect cu problema mea. Am 29 de ani si de la varsta de 18 ani sunt impreuna cu perechea mea, Mihai. Am fost colegi de clasa, de banca avem o poveste frumoasa. Nu a fost dragoste la prima vedere din partea mea, a fost cel mai bun prieten al meu si inca este, iar cu timpul m-am indragostit de privirea lui calda. A fost constant in tot acesti ani, ma iubeste, nu-mi lipseste nimic material si nici sentimental. As fi avut toate motivele sa nu accept nimic din alta parte. Dar acum 4 luni am cunoscut un alt barbat, Adam. Cu Adam totul a fost diferit, intens. E opusul lui Mihai. Mihai are studii facute in strainatate, lucreaza intr-un spital in Spania, e elegant si cult. Adam nu are facultate ( nu pentru ca nu vrea ci pentru ca asa a fost conjuctura) are un stil nonconformist, are un tatuaj (mentionez pentru ca mie nu mi-au placut niciodata) pe care am inceput sa-l indragesc. Cu Adam totul a fost spontan, reciproc. E matur asa incat pot sa-i spun orice fara sa judece, romantic, atent la orice detaliu, dar cel mai mult, important pentru mine e ca imi da viata, rad, zambesc cu ochii, cu sufletul cand sunt cu el. Mi-a spus ca el nu vrea sa ma preseze cu nimic, sa fac ce e mai bine pentru mine, sa ma gandesc numai la mine si la nimeni altcineva, pentru ca nu ar vrea ca sa- mi para rau vreodata de decizia mea. Nu stiu ce sa fac. Ma simt atat de rau ca mint. Ce e mai bine? Dupa ce criterii ar trebui sa aleg? Cu Mihai nu am simtit niciodata fericirea pe care o simt cu Adam, cu Mihai totul a fost mai serios, mai calm, poate si putina autosugestie. Materialul, siguranta, linistea e mult mai importanta pe termen lung? Ar mai putea fi la fel vreodata cu Mihai? As putea sa-l uit pe Adam?

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comment (1)
  • Multe femei traiesc aceasta experienta de a avea un barbat minunat langa ele dar candva nu este de ajuns si se intampla sa cada de undeva cineva si sa le faca iar sa simta fluturi in stomac. Si eu sunt una din multele femei care au trait aceasta experienta. Nu pot decat sa iti spun ca povestea mea s-a terminat asa: m-am despartit de primul pentru a-i da o sansa celui de-al doilea. Cel de-al 2-lea e minunat dar dupa o perioada m-am plictisit si de el si m-am trezit ca tanjesc dupa primul, dar soarta a facut sa nu il mai intereseze de mine. Si am ramas cu sufletul schilodit nemaiputand sa simt fericirea.
    Trage tu concluzia din ce am povestit si da-ti singura un sfat pentru ca eu nu pot sa iti spun ce sa faci. Poate pentru tine cel de-al 2-lea e “The one”. La mine nu a fost. Tot ce trebuie sa faci e sa te decizi si sa iti asumi responsabilitatea hotararii.
    Mult noroc iti doresc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!