CITESTI ACUM
Dragostea pe timp de vară

Dragostea pe timp de vară

mihaela-totir2
dragostea-pe-timp-de-vară

Conexiunile noastre cu prietenii, membrii familiei și partenerii romantici sunt cele mai importante din viața noastră! Dintre toate, relațiile care aduc la „masă” atât artificii, cât și speranța unei vieți altfel, sunt cele romantice. Ele ne oferă mereu oglinda fidelă a cine suntem cu adevărat, dar și posibilitatea de a face alegeri diferite și de a rupe tipare relaționale perpetuate cu fidelitate în lanțul transgenerațional al rădăcinilor noastre.

Vara anului 2022 aduce evenimente astrologice ce pot reprezenta momente ancoră pentru viața fiecărui nativ în parte. Dacă prima parte a anului a forțat o închidere emoțională a evenimentelor mai puțin plăcute trăite în ultimii 12 ani, începând cu luna mai, s-a deschis un nou ciclu pentru următorii 12 ani, iar pulsiunile cele mai puternice le simțim cu toții vara aceasta, indiferent de zodie.

Astrologic vorbind, este vorba de ingresul lui Jupiter în Berbec, care la începutul verii este susținut și de tranzitul lui Marte prin aceeași zodie. Mai mult, Marte în Berbec este la el acasă, fiind și guvernatorul acestei zodii.

Aceste două planete aduc acțiune și schimbări bruște fiecărui semn zodiacal într-un fel sau altul. Deși Marte și Jupiter nu sunt cei mai buni prieteni, ele au anumite asemănări: Marte vrea să împingă lucrurile înainte, în timp ce Jupiter vrea ca lucrurile să crească și să se extindă. Împreună, aceste două planete pot să provoace o activitate majoră în domeniul de viață pe care îl guvernează Berbecul în astrograma fiecăruia dintre noi.

Recomandarea astrologului este să fii prezent în ceea ce se desfășoară acum în viața ta. Controlul iese din discuție întrucât viteza este mult prea mare pentru a vedea clar spre ce te îndrepți. Poți compensa, totuși, prin capacitatea de a fi prezentă și ancorată în acțiune, pentru ca acele situații de viață pe care te concentrezi acum, sunt și cele care se vor multiplica în aceasta vară. Și în următorii 12 ani.

Întâlnirea acestor două planete îi va afecta în primul rând pe cei care au ascendentul în  Berbec, Scorpion, Săgetător sau Pești. La nivel colectiv, în schimb, acest eveniment va fi resimțit de fiecare dintre noi, indiferent de zodie. Se formează și se degajă o energie mult prea intensă pentru a putea să o ocolim. Mai mult, pentru că niciuna dintre aceste planete nu este preocupată de limite sau limitări (în special, în Berbec), această conjuncție are potențialul de a provoca epuizare. Dacă simți că faci prea multe sau că ai adunat prea multe în pahar în acest timp, ar putea fi un semnal că e nevoie să încetinești.

Limpede de înțeles că pofta de viață, vitalitatea, pasiunea și dorința de afirmare sunt ingredientele acestei veri. Cu Berbecul de mână, și celelalte zodii de foc – Leul și Săgetatorul – se bucură de efervescența unor noi începuturi în materie de iubire. Berbecul a trecut prin transformări profunde în ultimul an de viață și sunt pregătiți să o ia de la capăt. Leii au tot renunțat la traume și au vindecat răni foarte vechi ceea ce le permite să înceapă acum un nou capitol de viață. Săgetatorii sunt și ei profund transformați de eclipsele anului, iar acum sunt dispuși să iasă în evidență, să se exprime generos, să își declare sentimentele chiar dacă nu s-au hotărât încă cui. Acest nativi se bucură de o vară abundentă din punct de vedere al relațiilor romantice. Pentru ei este importantă experiența, mai puțin să aleagă cu cine rămân. Persoana potrivită nu are nevoie de invitație specială în viața lor.

Taurii, Fecioarele și Capricornii sunt zodiile care formează triada de Pământ a roții zodiacului. Stabilitatea este obiectivul lor principal și tot spre ea tind și în această vară. Dacă Taurii decid să iasă din tot felul de compromisuri care au avut ca scop exact menținerea acestei stabilități, acum își dau seama că a fost un miraj. Ei își pun câteva întrebări cheie pentru a-și da seama ce este cu adevărat important pentru propria persoană. Ar putea fi util să exploreze limbajul iubirii pe care trebuie să-l îmbrățișeze partenerul sau în ce stil de atașament se încadrează. Pentru Fecioare, vara asta aduce cu siguranță stabilitate. Ele pot să ducă relația la un alt nivel, fiind un an bun și pentru căsătorie sau reînnoirea jurămintelor, unde este cazul. Relațiile lor, la toate nivelurile, pot înflori dacă sunt hrănite corespunzător. Pentru Capricorni, în schimb, dragostea este acolo, dar este nevoie să facă un efort. O nouă dragoste poate începe pentru ei, dar undeva departe de casă sau cu cineva dintr-o altă cultură.

Semnele de aer, Gemenii, Balanțele și Vărsătorii, au și ele parte de schimbări și efervescență, fiind în asentiment cu cele de foc. Pentru Gemeni, anticipez atât momente atât de bucurie, cât și de ceartă. Deși romantismul va fi cu siguranță în cărți, ei trebui să fie precauți cu cei dragi și sinceri cu privire la orice așteptări pe care le au de la parteneri. Vara Balanțelor se anunță strălucitoare. Pentru ele există șansa ca o relație de prietenie să se transforme într-una romantică. Sigur, pierd un prieten, dar câtă armonie câștigă! Și pentru Vărsători vara aceasta anunță schimbări pozitive. Dacă te afli într-o relație existentă, vei avea ocazia să fii mai intim. Dacă ești în căutarea dragostei, acesta ar putea fi momentul tău.  În sfârșit, ai o imagine clară a ceea ce vrei și nu te mulțumești cu altceva. De asemenea, cineva din trecutul tău poate reveni, iar tu s-ar putea să ai o decizie de luat.

Ghidate de emoții, semnele de apă se bucură și ele de multă intensitate vara aceasta, diferența fiind că ele trăiesc această intensitate la nivel interior. Pentru Raci, relațiile romantice vor fi fructuoase în această vară, atât cei implicați deja în relații, cât și cei singuri s-ar putea bucura de niște schimbări noi și interesante. În schimb, Scorpionii vor avea suficient timp pentru a explora conexiuni și relații noi (s-ar putea să încerce și variantele online de dating). Cu toate acestea, vei prefera să stai mai mult timp cu tine însăți, ideea centrală fiind să digeri evenimentele din trecut și impactul lor încă resimțit în prezent. Ai nevoie de mult timp și liniște interioară înainte de a-ți lua angajamentul  într-o nouă relație. Nativii Pești sunt și ei pregătiți să își asume angajamente, mai ales cei care sunt deja în relații stabile. Totuși, și la ei pot să apară suprizele în relații. Cineva din trecut s-ar putea întoarce în viața lor și să le răstălmăcească liniștea și calmul, în timp ce în relațiile existente pot să apară neînțelegeri inutile. Multă grijă în ceea ce privește comunicarea. Fii sincer cu tine și renunță la a-i mulțumi doar pe ceilalți.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!