Now Reading
Feng Shui – Știinţa Orientală a Armoniei și Prosperităţii

Feng Shui – Știinţa Orientală a Armoniei și Prosperităţii

octavian-sbarna
feng-shui-știinţa-orientală-a-armoniei-și-prosperităţii

Feng Shui este o artă străveche orientală, care vorbește despre cum să înțelegem energia din mediul înconjurător, în așa fel încât, făcând măsurători și ajustări, să devenim sănătoși armonioși și fericiți și să simțim cum lucrurile curg lin, mai degrabă decât avansează cu frâna de mână trasă.

Dacă ai intrat vreodată într-o casă sau apartament și de îndată te-ai simțit ca acasă, cu un sentiment cald în suflet, de așezare și liniște de n-ai mai fi plecat sau, dimpotrivă, te-a cuprins o agitație și o neliniște care te-au făcut să vrei să faci cale întoarsă imediat – ei bine, ai simțit ce înseamnă Feng Shui.

Dar acesta este abia începutul! Efectele pe termen mediu și lung ale Feng Shui sunt mult mai puternice decât am putea crede. Asta au descoperit chinezii din antichitate studiind efectele acestea timp de mii de ani.

Denumirea de „Feng Shui” înseamnă în traducere „Vânt și Apă”. Astfel e de menționat și ce nu este Feng Shui: nu este arta poziționării de obiecte, pisicuțe și alte statuete de plastic. Ce va determina succesul și armonia ta este influența unor elemente cosmice, precum Soarele, Luna, planetele – nu statuete și zurgălăi – deoarece puterea din Feng Shui vine de la mama natură.

Citește continuarea articolului în ediția dublă decembrie 2021 – ianuarie 2022 a revistei Psychologies.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top