Now Reading
Exercițiu de conștientizare și introspecție: Paginile de dimineață

Exercițiu de conștientizare și introspecție: Paginile de dimineață

clementina-anghelache-2023
pagini scrise de dimineața

A avea conștiință de sine înseamnă să ai o recunoaștere clară a personalității tale îngeneral.

Aceasta include punctele tale forte și punctele slabe, gândurile și credințele, emoțiile și sursele de motivație. A avea conștientizare de sine te ajută să înțelegi alți oameni și cum te privesc și acțiunile tale.

Mulți oameni presupun că conștientizarea de sine vine ușor și în mod natural, dar de fapt poate fi greu de ajuns la o stare de conștientizare crescută.

Un exercițiu de conștientizare nu foarte complicat este cel de a scrie câteva pagini în fiecare dimineața.

Am găsit acest exercițiu în cartea Juliei Cameron: Cum sa eliberezi artistul din tine. Calea artistului catre o creativitate superioara.

Pentru acest exercițiu, imediat ce te-ai trezit scrie 2 – 3 pagini, lăsând lucrurile să vină din interior. Fără să îți impui bariere de stil sau un anumit subiect. Lasăți mâna să intre într-un flux. Pricipala preocupare ar fi să nu te oprești din scris. Acest exercițiu te ajută să eliberezi potențialul creativ și să recunoști lucrurile care se află în atenția minții tale și care poate au nevoie de atenția ta.

Pentru acest exercițiu, compuneți trei pagini cu flux de conștiință de mână lungă în fiecare dimineață imediat ce vă treziți. Acest lucru nu numai că vă ajută să vă declanșați mintea, dar vă ajută să recunoașteți și lucrurile care se află în prim-planul creierului dvs., pe care poate fi necesar să le abordați în acea zi.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top