Now Reading
Terapie prin expresie libera

Terapie prin expresie libera

Revista Psychologies

Iti este greu sa iti exteriorizezi emotiile si sa te exprimi liber? Vrei sa inveti cum sa te integrezi mai bine in grupuri si sa te simti in largul tau atunci cand iesi in oras? Ai nevoie sa descarci trairi din trecut care te apasa, pentru a deveni un om nou?

Atunci participa la cursul de terapie prin expresie libera! Efectele miscarii fara cenzura isi pun amprenta atat asupra corpului, cat si asupra mintii. Impreuna cu echipa formata dintr-un psihoterapeut, un actor si un coregraf de dans contemporan cu experienta vasta in domeniu, vei descoperi beneficiile nemaipomenite aduse de terapia prin expresie libera.

De-a lungul timpului, psihologia ne-a invatat ca mintea si corpul sunt inseparabile si complet inchegate, influentandu-se in permanenta reciproc. Bazandu-se pe acest principiu, terapia prin expresie libera intareste si vindeca aceasta legatura de care multi uita in timp, ajungand aproape sa o ignore total.

 

Cui i se potriveste acest tip de terapie? 

Oricarei persoane care vrea sa se descopere pe sine si sa isi depaseasca barierele pentru a se dezvolta personal. Desi la noi in tara se practica de putin timp acest tip de terapie, la nivel mondial s-au obtinut rezultate incredibile in terapia celor care sufera de fobie sociala, stres posttraumatic, anxietate, depresie si in recuperarea pacientilor care se refac dupa o boala grea.

 

Ce vei obtine

– dezvoltare personala care iti va imbunatati calitatea vietii cotidiene
– o postura corecta si flexibilitate in miscare
– vei invata sa fii mai relaxat in contextele sociale care iti provoca anxietate
– incredere in sine bazata pe o legatura mai stransa intre minte si corp
– vei invata sa te exprimi liber cu usurinta, sa te cunosti mai bine si sa atingi stari meditative care te vor ajuta sa te relaxezi
– abilitati de gestionare a stresului si furiei (stress & anger management)
– vei invinge teama de a vorbi in public

 

Grupul este moderat de Ovidiu Telegescu – psiholog clinician, psihoterapeut si sexolog. Modulul cuprinde 12 sedinte a cate 3 ore (la cerere se poate extinde pe mai multe ore).

 

Cand are loc

Intalnirile vor avea loc saptamanal, incepand cu 17 mai 2015, intr-o sala special amenajata pentru dans, din Bucuresti.

Cursul se desfasoara intr-un cadru securizant, de sustinere, unde nu se accepta etichetarile si criticile, participantii simtindu-se intelesi si sustinuti. Adresa unde se va tine cursul va fi comunicata ulterior celor inscrisi.

 

Intalnirile

  • au loc saptamanal, timp de 3 ore, incepand cu 17mai 2015
  • costul fiecarei intalniri este de 90 lei. Plata se face lunar – pentru cele 4 intalniri dintr-o luna (3 rate a cate 360lei).

 

Inscrieri

Se pot face prin email pana la data: 15 mai 2015 (cu prima rata in avans). Plata se poate face cash la adresa cabinetului sau prin transfer bancar (RO93RZBR0000060016233997 RAIFFEISEN BANK, Ovidiu Telegescu, cu mentiunea “terapie prin expresie libera”). Dovada platii se face trimitand prin email o copie dupa OP scanata (sau print screen, dupa caz).

Pentru inscrieri si alte informatii:

[email protected] / 0786.202.840

[email protected] / 0786.202.842

 

Foto: freedigitalphotos.net

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top