Now Reading
Caravana curajului “Da! Si eu pot!” a ajuns la final de drum in Bucuresti!

Caravana curajului “Da! Si eu pot!” a ajuns la final de drum in Bucuresti!

Revista Psychologies

Dupa ce a parcurs 11 mari orase din toata Romania (Brasov, Pitesti, Craiova, Constanta, Iasi, Timisoara, Arad, Oradea, Sibiu, Cluj-Napoca si Deva), caravana “Da! Si eu pot!” a ajuns la capat de drum cu ultimul oras: Bucuresti!

 

Pe data de 20 noiembrie, orele 19, la Athenee Palace Hotel Hilton va avea loc evenimentul “Da! Si eu pot!”, eveniment in cadrul caruia sunt asteptati intre 200-250 de invitati care vor celebra impreuna cu noi si cu sapte celebritati cele sapte principii care stau la baza Academiei Femeilor: sanatate/wellness, dezvoltare personala, evolutie profesionala, familie si relatii, comunicare, frumusete, casa.

Ne aflam in perioada perfecta pentru a celebra feminitatea, perioada in care fiecare femeie trebuie sa aiba curajul de a redescoperi potentialul pe care il detine, curajul de a depasi toate obstacolele care stau in calea implinirii personale si profesionale.

Pentru a spulbera toate aceste blocaje artificiale, Academia Femeilor a initiat caravana “Da! Si eu pot!”, o experienta care imputerniceste femeile sa fie constiente de potentialul lor care energizeaza, inspira si sustine dezvoltarea personala prin exemplul invitatelor. Gandita ca o calatorie de cunoastere si dezvoltare, caravana a pornit in 28 mai cu orasul Brasov, a continuat pe 13 iunie cu orasul Pitesti, 20 iunie Craiova, 15 iulie Constanta urmand ca in a doua parte a proiectului, caravana sa ajunga in: Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Oradea, Arad, Deva incheindu-se in data de 20 noiembrie, la Bucuresti.

Invitatele, femei de succes, vin sa ne demonstreze prin puterea exemplului ca succesul profesional si armonia interioara pot fi obtinute daca indeplinim o singura conditie: sa ne dorim asta! Cele sapte vorbitoare invitate sa-si impartaseasca traseul sunt reprezentate de oameni publici din Romania.

De asemenea, in cadrul acestui eveniment, participantii vor asculta discursul lectorilor Academiei Femeilor: “Incredere in sine si comunicare” – Florina Onetiu, Fondatoare Academia Femeilor, Life Coach; “Sanatate” – Florentina Opris, realizator Prima Tv, promotor viata sanatoasa; “Relatii implinitoare” – Adriana Petrescu, psiholog.

“Proiectul “Da! Si eu pot!” celebreaza si ajuta femeile din Romania sa traiasca la un potential maxim, sa isi descopere forta interioara, feminitatea si calitatea extraordinara de a transmite mai departe experienta reusitei lor.” – declara Florina Onetiu, fondatoare Academia Femeilor.

Academia Femeilor reprezinta un proiect de educatie pentru femei care are la baza sapte domenii vitale vietilor noastre: sanatate/wellness, dezvoltare personala, evolutie personala, comunicare, familie si relatii, frumusete, casa.

Pentru mai multe detalii despre proiect si despre Academia Femeilor accesati:

http://www.academiafemeilor.ro/evenimente/da!-si-eu-pot!/

www.academiafemeilor.ro

https://www.facebook.com/AcademiaFemeilor

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top