Now Reading
CNSP 2013

CNSP 2013

Revista Psychologies

In perioada 19-22 septembrie va avea loc cel mai mare eveniment stiintific cu traditie, aflandu-se la editia a III-a, organizat de studenti din domeniul psihologiei din Romania: proiectul CNSP- Congresul National al Studentilor la Psihologie, la sediul Facultatatii de Psihologie si Sociologie din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

 

Proiectul este organizat de Cognosis, Federatia Asociatiilor Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei din Romania, reprezentativa pentru studentii la psihologie din cadrul a cinci centre universitare din tara: Universitatea Alexandru Ioan Cuza – Iasi, Universitatea Babes-Bolyai – Cluj Napoca, Universitatea Bucuresti, Universitatea Lucian Blaga – Sibiu, Universitatea de Vest din Timisoara.

Eveniment unic in Romania, Experienta CNSP inseamna implicarea intr-o comunitate de studenti si specialisti in domeniul psihologiei, reuniti intr-un mediu axat pe dezvoltare personala si profesionala prin cunoastere.

Programul stiintific al evenimentului cuprinde doua prelegeri, zece workshop-uri si doua sesiuni de comunicari stiintifice, respectiv o masa rotunda si o Biblioteca Vie pe zece teme din domeniul psihologiei stiintifice si va fi sustinut de specialisti de marca din din toate centrele universitare prezentate mai sus.

Programul complet al evenimentului si lista de specialisti invitati pentru a sustine activitatile stiintifice se pot gasi pe website-ul oficial al Congresului: www.cnsp.ro.

Inscrierile se realizeaza online, si sunt deschise pana pe data de 15 septembrie 2013.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top