Now Reading
Conferinta Fii Bine cu Tine

Conferinta Fii Bine cu Tine

Revista Psychologies

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) anunta organizarea celei de‐a treia editii a conferintei Fii Bine cu Tine!, care va avea loc in Bucuresti, pe 4 octombrie 2015.

Evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor interesate sa faca fata mai bine dificultatilor vietii si celor care doresc sa faca o schimbare, sa relationeze mai bine cu ele insele si cu persoanele semnificative, sa aduca un plus de calitate vietii lor, ca individ, in cuplu sau in familie.

De asemenea, sunt invitati sa participe toti cei care isi doresc cunoastere de calitate in termeni ce pot si intelesi si, cu atat mai important, aplicati ulterior in viata de zi cu zi.

ISTT a initiat conferinta Fii bine cu tine pentru a oferi oamenilor prilejul de a descoperi cum sa‐si faca viata mai buna colaborand cu psihologi specializati in lucrul cu trauma.

Astfel, pentru a raspunde multiplelor nevoi de intelegere, autocunoastere si de crestere personala, fiecare editie abordeaza o alta tematica.

Anul acesta conferinta se intituleaza Fii Bine cu Tine, de Acum!, temele abordate fiind unele de interes actual, precum: ce strategii putem adopta pentru a ne accepta propriile vulnerabilitati si pentru a ne descoperi resursele, cum sa actionam atunci cand ne simtim neajutorati, lipsiti de putere ori in situatii fara iesire si de ce este divortul o experienta traumatica si cum l‐am putea transforma intr‐una „sanatoasa”.

 

Conferinta Fii Bine cu Tine, de Acum! va avea loc duminica, 4 octombrie 2015, la sediul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei (Soseaua Panduri, nr. 90), incepand cu ora 10.00. Detalii si inscrieri la [email protected] sau pe www.fiibinecutine.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top