Now Reading
Conferinta „Impas, criza si elaborare”

Conferinta „Impas, criza si elaborare”

Revista Psychologies

Societatea Romana  De Psihanaliza organizeaza A VI-a Conferinta Internationala De Psihanaliza la Bucuresti, in perioada 31.10-2.02 2014, la Biblioteca Academiei Romane, Aula ”I. H. Radulescu”, Calea Victoriei nr. 125, cu participarea extraordinara a Presedintelui Asociatiei Psihanalitice Internationale, Dr. Stefano Bolognini.

 

Programul stiintific  va include, alaturi de Plenare teoretico-clinice si un Panel de ”Psihanaliza si Film”, cu participarea remarcabila a Psihanalistului Andrea Sabbadini si a regizorului Radu Jude.

Vor conferentia:

Jacques ANDRE (Franta), Andre BEETSCHEN  (Franta), Stefano BOLOGNINI (Italia, Presedinte  IPA), Francoise COBLENCE (Franta), Simonetta DIENA (Italia), Francois RICHARD (Franta), Andrea SABBADINI (Marea Britanie) si  Bogdan Sebastian CUC, Daniela LUCA, Rodica MATEI, Gianina MICU, Brindusa ORASANU (membri SRP)

Toate lucrarile si discutiile conferentiarilor vor fi publicate in Revista Romana de Psihanaliza, in 2015. Din ianuarie 2014, RRP este indexata si accesibila si in baza internationala de date de psihanaliza PEPWeb ( www.pep-web.org).

Coordonator Stiintific SRP: Daniela Luca

Sunt invitati sa participe: psihanalisti, psihologi, medici, psihoterapeuti, masteranzi, doctoranzi, rezidenti, studenti, precum si toti cei interesati de psihanaliza si terapia psihanalitica.

Participarea la Conferinta este creditata de Colegiul Psihologilor din Romania (5 puncte participanti fara lucrari, 10 puncte participanti cu lucrari, 12 puncte organizatorii) si Colegiul Medicilor din Romania (17 puncte).

 

Pret:

Membrii SRP si specialisti  – 550lei

Candidati ai SRP, terapeuti in formare, masteranzi doctoranzi  – 450lei

Studenti – 350lei

Taxa de participare include mapa de lucru, diplomele CPR si CMR, Revista Romana de Psihanaliza nr. 1/2014, pauzele de cafea, si se achita in contul: Societatea Romana de Psihanaliza, RO92 RNCB 0077050252860001, BCR, sucursala Colentina

 

Pentru inscriere se  trimite formularul de inscriere (se gaseste pe site www.conferinta.srdp.ro la rubrica Inscrieri) si dovada de plata (ordinul bancar) la [email protected] sau [email protected]

 

Contact:

www.conferinta.srdp.ro

e-mail: [email protected][email protected]  – Daniela Luca

tel: 0722 855 220 (doar SMS) – Bogdan Cuc

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top