Now Reading
Diagnostic si Interventie Validate Stiintific in Autism si Tulburari Comorbide

Diagnostic si Interventie Validate Stiintific in Autism si Tulburari Comorbide

Revista Psychologies

Catedra de Psihologie Clinica si Psihoterapie din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Babes-Bolyai organizeaza, alaturi de parteneri,

in zilele de 13–14 noiembrie 2009,

Conferinta „Evidence Based Assessment and Intervention in Autism and Comorbid Disorders“.

Fundatia Autism Speaks, SUA/UK va asigura consultanta stiintifica, iar comitetul stiintific va fi alcatuit din Dr. Anthony Bailey (Oxford University), Dr. Daniel David (Babes-Bolyai University), Dr. Alexandru Popescu (Oxford University), Dr. Simon Wallace (Oxford University).

Autismul sau categoria larga a tulburarilor pervazive de dezvoltare asociate (spectrul de tulburari autiste) este o tulburare care afecteaza intreaga sfera a functionarii individului si a familiei acestuia si are un impact major asupra evolutiei. Astfel, este esentiala o identificare, evaluare si un management corespunzator si timpuriu al unor astfel de probleme. Alaturi de partenerii din tara si strainatate, ne dorim sa aducem impreuna factorii de decizie implicati in educarea copiilor cu tulburare de spectru austist.

In cadrul conferintei vor avea loc workshop-uri si mese rotunde care vor oferi posibilitatea elaborarii unei agende comune in domeniul diagnosticului si interventiilor validate stiintific in autism in Romania.

Conferinta va cuprinde prezentari ale unor specialisti din tara si strainatate, trei workshop-uri pentru specialisti, mese rotunde, prezentari in plen cat si sesiuni de postere.

Costul participarii este de 250 lei pentru specia­listi (pret in care sunt incluse prelegerile, posterele, mesele rotunde si 2 workshop-uri) si 25 lei pentru parinti (pret in care este inclus tot mai putin workshop-urile).

www.autisminfo.ro

Contact: Inscrierile se pot face pe http://www.autisminfo.ro/participare_inscriere.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top