Now Reading
Gestionarea nepotrivirilor in cuplu – seminar gratuit

Gestionarea nepotrivirilor in cuplu – seminar gratuit

Revista Psychologies

Vino si tu pe 1 aprilie, la Ceainaria Griffin Tea, ora 19:00, pentru a savura un ceai aromat si a vorbi deschis despre ceea ce te nelinisteste in viata de cuplu.

Alatura-te grupului si participa la intalnirile bilunare pentru a discuta despre problemele ce apar in cuplu. Vei descoperi solutii eficiente si idei noi pentru a iesi din impas, un mediu cald si sprijin, unde nu se permit etichetari si critici.

Nu trebuie subestimata puterea grupului de a te influenta spre a merge mai departe si a accesa resurse noi de cunostinte si experiente.

La urmatoarea intalnire se va discuta despre limitele intr-o relatie, cum sa le stabilesti si mai ales cum sa i le comunici partenerului.

Cat de departe este nevoie sa mergi pentru a pastra o relatie si ce sa faci atunci cand simti o oarecare nepotrivire la primele intalniri. Mai dai o sansa sau nu?

Atelierul este sustinut de Ovidiu Telegescu, psiholog clinician, psihoterapeut si sexolog, cu o vasta experienta in terapia de cuplu si a familiei.

Incrierile se fac prin email la [email protected]. Numarul de locuri este limitat, acestea ocupandu-se in ordinea inscrierilor, dupa confirmarea prin email.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top