Now Reading
Prima editie a Serii de Coaching alaturi de coach Mihai Stanescu!

Prima editie a Serii de Coaching alaturi de coach Mihai Stanescu!

Revista Psychologies

O multime de oameni se intreaba care este secretul fericirii. Probabil si tu faci parte din acea multime! Daca este sa limitam cautarea la ceea ce traiesti minim 8 ore in fiecare zi, intrebarile imporante ar fi: “care este secretul fericirii la munca?”, ‘’cat de mult ma potrivesc la locul de munca actual?’’, ‘’unde vreau sa ajung, in cativa ani?’’

Asadar, la editia din 20 februarie 2013 ne intalnim sa vorbim despre ‘’Secretul fericirii. La munca’’, locul fiind Grand Café Van Gogh (Str. Smardan nr. 19, vis-à-vis de BNR).

‘’Antrenamentul de seara’’ se va desfasura de la orele 18.00 pana la 21.00, avand caracterul unei intalniri bazate pe o structura dialogala informala, centrata pe subiecte des intalnite in viata personala si profesionala a tuturor, luand insa in considerare si preocuparile punctuale ale participantilor.

Este o experienta care te va ajuta sa gasesti raspunsul la orice fel de intrebari si sa ai rezultate pe care sa le simti imediat in viata ta, a business-ului pe care il conduci sau a companiei in care activezi.

‘’Prin aceste intalniri, ne dorim sa cream o comunitate de oameni care invata sa gandeasca deschis si aplicat, gestionandu-si cat mai corect si concret atat viata personala cat si pe cea profesionala. Fiindca impreuna lucrurile devin mai simple.’’, sustine coach Mihai Stanescu.

Mai multe detalii despre ‘’Seara de Coaching’’ poti afla de aici: http://www.mihaistanescu.ro/2013/01/23/seara-de-coaching-program-si-detalii/ sau scriind pe adresa [email protected].

Daca esti curios sa vezi cum s-au desfasurat celelalte ‘’antrenamente’’, o poti face accesand urmatorul link: http://www.mihaistanescu.ro/dimineata-de-coaching/ sau urmarind un scurt material video, aici: http://www.youtube.com/watch?v=GAHhOZEb9ls

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top