Now Reading
Seminarii cu dr. Harville Hendrix si dr. Helen LaKelly Hunt, creatorii teoriei relationale IMAGO pentru cupluri si parinti

Seminarii cu dr. Harville Hendrix si dr. Helen LaKelly Hunt, creatorii teoriei relationale IMAGO pentru cupluri si parinti

Revista Psychologies

Dr. Harville Hendrix si dr. Helen LaKelly Hunt, creatorii teoriei relationale IMAGO pentru cupluri si parinti, vor sustine la Bucuresti in 23 si 24 mai doua ateliere de exceptie dedicate intelegerii in profunzime a dinamicii dintre parteneri in relatia de cuplu si in relatia parinte-copil.

 

Pe langa aceasta aprofundare a relatiilor familiale, Harville si Helen ne vor oferi multe instrumente simple, dar transformatoare, prin care partenerii cuplului vor ajunge de la conflict la conectare, si vor invata sa ceara iubirea de care au nevoie si sa o ofere asa cum are nevoie celalalt. Iar parintii vor invata sa ofere copiilor ceea ce numim iubire vindecatoare atat pentru copii, cat si pentru ei insisi.

Parintii, cuplurile noi sau in criza, persoanele indragostite si cei care isi doresc relatii sanatoase, experti in sanatate mintala si persoane interesate de psihologie si psihoterapie sunt principialii beneficiari ai acestui eveniment organizat in premiera pentru Romania.

Cele doua zile de conferinta abordeaza vindecarea ranilor din copilarie alaturi de partenerul de cuplu si invatarea unui nou mod profund si conectant de a oferi iubire copiilor, tinand cont de propriile dureri parentale provenite din perioada timpurie a vietii.

Evenimentul este organizat de Asociatia Multiculturala de Psihologie si Psihoterapie (www.paginadepsihologie.ro) si Otilia Mantelers, expert in parenting (otilia-mantelers.urbankid.ro).

 

23 mai atelier I: IMAGO pentru cupluri – Primeste iubirea pe care o doresti

Te-ai intrebat vreodata de ce te lupti cu persoana iubita? Ai trait vreo asemanare intre ceea ce simti fata de partener si ceea ce ai simtit fata de parinti in copilarie? Sau ai obosit sa lupti zadarnic si acum vrei sa faci o schimbare? Atunci acest atelier iti este dedicat tie. Participantii vor primi instrumentele de care au nevoie pentru a crea o conectare profunda, pentru a simti siguranta emotionala cu partenerul de viata si pentru a inlatura negativitatea.

Aceasta abordare terapeutica presupune:

  • un angajament luat pe termen nelimitat fata de fiinta iubita;
  • un comportament plin de iubire unul fata de celalalt;
  • invatarea unui nou mod de a comunica unul cu celalalt in relatie, plin de acceptare si curiozitate;
  • eliminarea negativitatii in dialog si inlocuirea ei cu o curiozitate sincera fata de cine este, ce simte si de ce simte partenerul nostru.

Daca vei participa alaturi de persoana draga vei beneficia de a o taxa speciala.

 

24 mai atelier II: IMAGO pentru parinti – Daruieste iubirea care vindeca

Cand devenim parinti ranile copilariei noastre devin foarte zgomotoase si ne blocheaza relatia parentala. Cel mai bun dar pe care-l putem oferi copiilor nostri este sa le cream un mediu sigur si iubitor, iar pentru a transforma familia intr-un „rai sigur” avem nevoie sa ne vindecam ca adulti.

Participantii la acest atelier vor avea ocazia unica de a-si descoperi ranile emotionale, alaturi de doi dintre cei mai apreciati psihoterapeuti ai lumii, si vor invata sa aplice strategii eficiente de parenting bazate pe constientizare si cunostere stiintifica.

Obiectivele atelierului sunt:

Ø  cum sa folosim relatia parentala pentru a ne vindeca ranile propriei copilarii si pentru a incheia ciclul ranirii mostenit de la parintii nostri;
Ø  cum sa inlocuim tiparele inconstiente, de intruziune si neglijare, cu abilitati si cunostinte care ne ajuta sa devenim conectati in mod constient cu copiii nostri.

Daca vei participa alaturi de partener vei beneficia de a o taxa speciala.

 

Informatii generale despre vorbitori

Harville Hendrix, Ph.D. este un psihoterapeut de cuplu cu peste 40 de ani de experienta ca si terapeut, educator, trainer, autor si lector.

Impreuna cu sotia sa, Helen LaKelly Hunt, au co-creat Terapia Relationala Imago, o interventie pentru cupluri, practicata in prezent de peste 2000 de terapeuti acreditati din 30 de tari.

Dr. Hendrix si sotia sa au scris impreuna zece carti despre relatii intime si parenting, printre care se numara si ultima lor carte Making Marriage Simple.

Dr. Hendrix, pe care Oprah Winfrey il numeste ‘Sufleorul Casatoriilor’, a aparut in emisiunea condusa de Oprah de 18 ori, ceea ce i-a adus prezentatoarei un premiu Emmy pentru talk-show-ul ‘cu cel mai important impact social’.

Terapia Relationala Imago este eficienta ca si mod de a crea relatii mai puternice, deoarece ne ajuta sa devenim mai constientienti de faptul ca suntem cu totii interconectati la nivel profund.

Ofera perspesctive ale agendei inconstiente pe care o aducem in relatiile noaste. Cu aceasta informative a lui Harville & Helen putem incepe sa conlucram cu fascinanta agenda secreta.

Drept rezultat, putem alege sa crestem impreuna intr-o maniera creativa, non-controlativa si vindecatoare care creaza intelegere si conectare.

 

Informatii suplimentare si inscriere

www.harville-helen.ro

[email protected]

 Pana pe 28 martie te poti bucura de preturi mai mici la inscriere!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top