Now Reading
Traieste experienta Universul DallesGO!

Traieste experienta Universul DallesGO!

Revista Psychologies

Vino si inscrie-te la cursuri interactive AFTER WORK: PR // Advertising // Stilism & Tendinte in Moda // Make-up // Haistyling // Fotografie // Design Interior // Dezvoltare Personala

Incepand din noiembrie, persoanele interesate sa-si transforme pasiunile in hobby-uri si cele care vor sa isi accelereze formarea profesionala descopera la Universul DallesGO o comunitate dinamica de young professionals ce incurajeaza dezvoltarea profesionala si personala si rezerva oportunitati de networking si de promovare a talentelor.

Noua generatie de cursanti este asteptata intr-o locatie noua, adaptata nevoilor fiecarui curs. Din noiembrie, adresa la care vor avea loc cursurile after work este: str. Ion Otetelesanu, nr. 2, et. 2, in inima Bucurestiului, zona Cismigiu – Teatrul Mic.

Noutatea pe care proiectului Universul DallesGO o aduce in peisajul cultural bucurestean consta in intrunirea mai multor conditii de excelenta care ajuta cursantii sa traiasca o experienta unica la intalnirea cu pasiunea lor. Cursurile se diferentiaza prin selectarea unor profesionisti de o conduita morala ireprosabila, dornici sa impartaseasca experienta si know-how-ul lor cu noile generatii.

Cea de-a cincea editie, care va lua startul in noiembrie, rezerva multe surprize.

In primul rand, doua cursuri noi, Hairstyling si Dezvoltare Personala, isi fac loc in portofoliul Universul DallesGO. Primul dintre ele, sustinut de echipa de profesionisti GETT’S Artistic Team, constituie primul modul de specializare si e destinat celor care vor sa-si construiasca o cariera de hairstilist, dar si celor care vor sa dobandeasca notiuni despre styling-ul profesional si sa afle ultimele tendinte in haircut si colorare. Toate sedintele de practica se desfasoara in saloanele Gett’s, de 15 ani liderul pe piata locala de profil si un veritabil trend-setter in domeniul serviciilor de infrumusetare.

Cursul de Dezvoltare Personala, sustinut de Mihai Popa-Radu, Coach-ul Anului in 2008 si 2010, este adresat celor care cauta repere de orientare si resurse motivationale, oferindu-le notiuni-cheie despre personal branding, prin abordarea unor teme importante cum ar fi: Ce este succesul? Care sunt ingredientele fericirii? Cum pot comunica lumii cine sunt si ce vreau?

In plus, in cadrul cursului de Fotografie se fac inscrieri si pentru modulul de Avansati, in completarea cunostintelor dobandite in urma modulului de Incepatori, ambele avandu-l profesor pe Cornel Lazia.

Nume cu greutate in industrie se alatura echipei de profesionisti de la Universul DallesGO. Irina Markovits, reputat consultant de imagine, este coordonatorul modulului de Incepatori al cursului de Stilism & Tendinte in Moda, urmand ca participantii de la modulul de Avansati sa intre in contact cu industria fashion sub indrumarea lui Ovidiu Buta.

Cursul de PR se bucura in acest sezon de participarea Ioanei Manoiu, Managing Partner GMP PR si profesor asociat al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii. Ioana, unul dintre cei mai cunoscuti si respectati profesionisti din domeniu, le va dezvalui cursantii miturile, provocarile si secretele PR-ului.

Diana Ionescu, cel mai talentat make-up artist al momentului este noul profesor al cursului de Make-up. Alaturi de Diana, cursantii vor avea ocazia sa descopere trucurile machiajului profesional si vor invata cum sa realizeze look-uri elaborate si sofisticate.

Ce poti invata odata intrat in Universul DallesGO:

 

DEZVOLTARE PERSONALA – Cursul se adreseaza tuturor celor care sunt preocupati de dezvoltarea personalitatii lor si de brandingul personal, dezvoltarea personala fiind descrisa ca antrenament pentru succes. Mihai Popa-Radu, desemnat Coach-ul Anului in Romania in 2008 si 2010, ii invita pe cursanti intr-o calatorie de descoperire a ceea ce ii face cu adevarat fericiti. Cursul va aborda teme importante cum ar fi: De ce apare stresul si cum il putem gestiona? Cum ne putem descatusa adevaratul Potential? si Cum ne putem transforma temerile din obstacole in resurse pentru propriul progres?

 

HAIRSTYLING

Cursul este destinat atat celor care vor sa-si construiasca o cariera in domeniu cat si celor care vor sa descopere formule de tratament si de styling profesional. Cursantii vor invata legile de colorimetrie si tehnicile de haircut de la cei mai cunoscuti profesionisti in hairstyling, sub coordonarea Gett’s Artistic Team. In saloanele Gett’s se vor desfasura toate sesiunile de practica, iar la finalul celor trei luni de cursuri participantii vor obtine diplome acreditate.

 

STILISM & TENDINTE IN MODA, modul Incepatori – Cursul se adreseaza celor care folosesc moda ca limbaj de exprimare, in construirea stilului personal. In cadrul cursului vei descoperi modul in care se traduc tendintele in garderoba personala si cum iti poti adapta tinuta in contextul codurilor sociale. Irina Markovits, cu o bogata experienta ca jurnalist de moda si consultant de stil, ii va indruma pe cursanti in primii pasi pe care acestia ii vor face in lumea modei.

 

STILISM & TENDINTE IN MODA, modul Avansati – Cursurile poarta amprenta lui Ovidiu Buta, stilist si jurnalist de moda care nu mai are nevoie de prezentari. Printr-un program dinamic si interactiv, cursantii au oportunitatea sa acumuleze noi experiente in domeniul stilismului care le vor accelera formarea profesionala. Acestia vor face cunostinta cu echipe de profesionisti din industrie, intrand in contact cu cei mai in voga designeri romani, fotografi si fashion editori. In cadrul workshop-urilor de stilism, cursantii vor realiza proiecte creative de mix & match si vor organiza shooting-uri foto. Fiecare participant va avea la dispozitie un numar egal de cadre pentru a-si transpune viziunea stilistica intr-un pictorial. Vor lucra in echipa cu un fotograf de moda experimentat pentru organizarea unui sedinte foto. Vor avea libertatea de a decide scenariul implicandu-se de la stadiul de concept si alegerea pieselor vestimentare si pana la selectia accesoriilor, a decorului si a cadrelor foto.

 

MAKE-UP, modul Incepatori – Diana Ionescu, make-up artist cu experienta in fashion, beauty si avangarda, a avut colaborari cu cele mai prestigioase reviste de moda, Elle, Harper’s Bazaar si The One. Timp de trei luni, Diana dezvaluie cursantilor trucurile unui machiaj sofisticat si tendintele in frumusete si ingrijire personala. Cursul permite cursantilor sa descopere modul in care trasaturile pot fi puse in valoare prin culoare si prin arta machiajului.

 

MAKE-UP, modul Avansati – Cursul ofera oportunitatea unei specializari profesionale in make-up, acordand la finalul celor 12 sedinte saptamanale diplome acreditate. Cursul pregateste persoanele care isi doresc o cariera de make-up artist prin familiarizarea cu tehnici avansate de machiaj profesional folosite in cadrul prezentarilor de moda, al sedintelor foto, in televiziune, in teatru si in cinematografie. Partener: Douglas – va pune la dispozitia cursantilor kit-urile profesionale de produse de make-up si de ingrijire a tenului pe care se va lucra in cadrul workshop-urilor creative.

 

FOTOGRAFIE, modulul Incepatori – Numele lui Cornel Lazia este mereu in atentia celor captivati de fotografie. Alaturi de Cornel, cursantii se vor initia in tot ceea ce inseamna comunicare vizuala, intr-un domeniu in care lucrurile se schimba continuu. De-a lungul celor 12 saptamani de workshopuri de tehnica si arta fotografica, cursantii vor invata pas cu pas cum pot lucra cu toate setarile aparatului foto si cum pot controla lumina.

 

FOTOGRAFIE, modulul Avansati – Se adreseaza celor care iubesc fotografia si isi doresc sa isi perfectioneze stilul fotografic si sa isi educe ochiul pentru a obtine cele mai bune cadre. Cursantii vor avea ocazia sa exerseze tehnici avansate de fotografie de studio si outdoor, invatand de la un fotograf profesionist care sunt ingredientele unui cadru perfect.

 

DESIGN INTERIOR – Arh. Dorin-Stefan Adam este lector doctor arhitect si preda la atelierul de proiectare, in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”. Cursul sau ofera ocazia de a invata si a pune in practica regulile de ambientare a interioarelor si de selectare a finisajelor. Pe langa workshop-urile „how to”, cursantii vor descoperi stilurile de design si arhitectura consacrate si vor realiza planuri de amenajare interioara.

 

RELATII PUBLICE – Ioana Manoiu este Managing Partner al agentiei GMP PR si profesor asociat al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, avand peste 12 ani de experienta in domeniul relatiilor publice. Cursul Ioanei instruieste viitorii consultanti de comunicare, fiind destinat persoanelor care vor o cariera in relatii publice. In cadrul celor 12 saptamani, cursantii vor fi introdusi in secretele relatiilor publice, corporate affairs, comunicare B2B, fund raising, CSR, event management etc.

 

ADVERTISING – Alaturi de Sorin Psatta, unul dintre veteranii publicitatii romanesti, cu 18 ani de vechime in bransa, cursantii vor descoperi cum se construieste, cum se masoara si cum se intretine un brand. Cursurile se adreseaza celor interesati sa inteleaga mecanismele unei agentii de publicitate si factorii care conditioneaza succesul unei campanii integrate de comunicare.

 

Cursurile presupun 12 intalniri saptamanale care au loc dupa ora 18.30, fapt ce permite cursantilor sa nu isi modifice programul cotidian, fie ca e vorba de job sau de studii.

 

Inscrierile se pot face pana la data de 25 noiembrie, de luni pana vineri, intre orele 10:00-19:00, la noul sediu. Cursantii care la inscriere achita integral plata cursului beneficiaza de o reducere de 10%. In cazul inscrierii la doua dintre cursurile Universul DallesGo este oferita o reducere de 20%.

 

Inscrieri: www.dallesgo.ro | 0769 041 711 | str. Ion Otetelesanu, nr. 2, et. II

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top