Now Reading
Workshop-uri pentru copii

Workshop-uri pentru copii

Revista Psychologies

Maratonul Copilariei, proiect creat in cadrul initiativei BCR – Brutaria de Fapte Bune, in colaborare cu Asociatia Atelierul de Zambete, organizeaza in luna martie workshop-uri destinate copiilor, bazate pe conceptul de Escape Room.

Escape Room este un joc de echipa in care participantii trebuie sa evadeze dintr-o camera, lucrand impreuna pentru solutionarea unui mister.

Maratonul Copilariei adapteaza Escape Room pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 9 si 14 ani, printr-un traseu pe care acestia trebuie sa-l parcurga pentru a indeplini premizele povestii.

Pentru prima echipa, propunem participantilor povestea a 2 planete, care sunt pe cale de a fi distruse, insa pot fi salvate de echipe de “exploratori”daca vor reusi sa descifreze solutia ascunsa in pergamentele primite.

La finalul “expeditiei”, “exploratorii” sunt asteptati de o echipa de “cercetatori” care vor folosi indiciile primite pentru a salva planetele. Pe parcursul jocului, echipele vor interactiona si vor negocia, avand posibilitatea de a se ajuta reciproc.

Vor fi aprofundate concepte educationale din matematica, stiinte sociale, fizica, literatura, arta etc., proiectul avand si o latura sociala, cel putin jumatate dintre participanti vor fi copii din centrele de plasament din Bucurest, scopul fiind sa ii implice pe copii in activitati de colaborare, cooperare si comunicare, cat si de adaptare in medii sociale diverse, cu rolul de a atenua efectele negative ale situatiei familiale asupra psihicului lor si increderii de sine.

Pot participa toti copiii care se incadreaza in categoria de varsta mai sus mentionata, intrarea fiind LIBERA.

In faza initiala, atelierele vor avea loc in fiecare weekend din luna martie incepand cu 7-8 martie intre orele 9-14 la Impact Hub, un spatiu vesel destinat initiativelor antreprenoriale.
Detalii si inscrieri: [email protected] si [email protected].

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top