Now Reading
Back to School. Află cum să te pregătești

Back to School. Află cum să te pregătești

Revista Psychologies
back-to-school-află-cum-să-te-pregătești

După o perioadă lungă de vacanță, începutul unui nou an școlar este o provocare încărcată de emoții atât pentru copii, cât și pentru părinți. Iată cum să îl sprijini pe micuțul tău și cum să-i fi alături la început de an școlar.

Pregătiți împreună locul pentru studiu

Asigură-te că cel mic se bucură de un loc pentru studiu potrivit nevoilor sale, pentru a-și desfășura în voie activitățile școlare. Un birou cu blat de dimensiuni generoase îi va pune la dispoziție spațiul necesar pentru realizarea temelor și a proiectelor. De asemenea, un scaun adecvat vine în completarea biroului, întrucât cele două formează un spațiu confortabil și funcțional.

Spațiul creat poate deveni cu ușurință și locul ideal pentru lectură, datorită nivelului ridicat de confort pe care îl pune la dispoziția celui mic.

Organizați cu ușurință toate lucrurile 

Pentru a păstra toate lucrurile celui mic în ordine, asigură-te că vă folosiți de piese de mobilier foarte bine compartimentate. Fie că e vorba despre bibliotecă sau etajere, fie despre comode sau dulapuri, este important ca toate piesele de mobilier din camera copilului să fie compartimentate eficient, astfel încât să delimitați ușor zonele destinate hainelor, lucrurilor sau rechizitelor școlare.

Un corp de mobilier prevăzut cu mai multe sertare și uși salvează spațiu din cameră și, totodată, este suportul perfect pentru lucrurile copilului.

Creați un loc de povești pentru odihnă

Patul este o altă piesă esențială în dezvoltarea armonioasă a copilului. Patul, salteaua și așternuturile formează împreună locul ideal în care cel mic se poate odihni în voie la finalul zilei. O saltea calitativă oferă suportul optim pentru coloană pe tot parcursul odihnei, iar așternuturile din bumbac sunt moi și catifelate în contact cu pielea. De asemenea, un pat prevăzut cu sertare vă oferă mai mult loc pentru depozitare și nu încarcă spațiul la nivel vizual. 

Între 16.08 – 19.09.2021, la Mobexpert, te bucuri de Reduceri de Până la 42% la Sute de Produse pentru Copii. Alege piesele preferate și pregătiți-vă împreună de un nou an școlar!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top