Now Reading
Ce vor femeile

Ce vor femeile

Revista Psychologies

Sunt convinsa ca intre om si munca lui trebuie sa existe intotdeauna o complementaritate“, spune Ramona Barbu, beauty editor la Look!.

„Eu am mereu grija de parul si de tenul meu. Pentru ca il supun zilnic ondulatorului si produselor de styling, folosesc un sampon destinat parului deteriorat.

Recomand Tigi. E imposibil sa rezisti ambalajelor atat de vesel colorate.

In ceea ce priveste machiajul, fardul de obraz este produsul meu preferat. Cu blush-ul din colectia Quite Cute, de la MAC, a fost dragoste la prima vedere. Textura, nuanta si designul au fost punctele forte”.

„Eu sunt adepta unei creme bune. Recomand HSR de Luxe, de la Babor, varianta rich, anti rid, usor exfolianta, foarte hidratanta“, spune si Mihaela Radulescu, redactor sef adjunct Avantaje.

„Are vitamina E si niste ingrediente cu denumiri complicate, care stimuleaza colagenul si elastina, sterg petele pigmentare si roseata. Gama are si o varianta pentru ten mixt si un ser anti-aging.

Chiar daca nu te machiezi in fiecare zi, tot ai nevoie de un blush bun pentru o mina sanatoasa. Eu m-am oprit la Sugar Bomb, de la Benefit: 4 triunghiuri de pudra sidefata in nuante de roz, trandafiriu, piersica si pruna-pal. Poti sa le folosesti separat, dar sunt spectaculoase impreuna.

Cat despre parfumuri, mie imi plac cele floral-fructate si vanilate, cu aroma de prajiturele… In general, CK (In2U miroase foarte bine, dar, din pacate, pe termen scurt), Nina Ricci, DKNY si So Hooked on Carmella, de la Benefit.“

 

Ca o gheisa

„Uleiul de camelie este un ingredient-cheie folosit de japoneze si pot spune ca m-a convins, dupa ce l-am folosit de cateva ori ca masca de par si de ten“, spune Lavinia Gogu, editor de frumusete la Elle.

„De aceea, nu mi-a luat mult sa ma indragostesc si de serumul Hydra Beauty, de la Chanel. Datorita continutului de extract de camelie, imi hidrateaza intens tenul, il protejeaza si ii ofera instant o doza de stralucire.

Eu detin si o groaza de parfumuri. Si spun asta pentru ca te-ai ingrozi literalmente daca mi-ai vedea colectia. Totusi, trebuie sa marturisesc ca am o slabiciune pentru Fleur de Corail, de la Lolita Lempika.

Poate datorita aromei floral-orientale cu note de vanilie, mosc si grepfrut sau a designului de influenta marina… Dar cred ca imi place mai degraba pentru ca este decorat cu acel «L» auriu. De la Lavinia. Adica, de la Lolita.“

Colourful

„Nici prea fresh si nici prea dulce, Etra Etro este parfumul care a marcat inceputul primaverii mele. Fara nicio legatura cu vremea de afara, purtandu-l, parca am apasat pe butonul care «a rasarit» soarele, daca s-ar putea asa ceva.

Iar pentru a intregi aerul de prospetime, mi-am revigorat podoaba capilara, cea preachinuita de vopsitul lunar.

La prima aplicare, marturisesc ca am avut emotii, din cauza culorii intense a samponului: daca nu mai scapam de violetul-aprins?! Nu a fost cazul, chiar dimpotriva.

Culoarea parului meu s-a uniformizat si mi-a fost admirata in repetate randuri. Vi-l recomand. Samponul Daddy’O, de la Lush, e special pentru parul deschis la culoare.“

Miruna Siminel, Junior Beauty Editor ELLE
 

Pages: 1 2
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top