Now Reading
Tendințe în machiaj: primăvară 2017

Tendințe în machiaj: primăvară 2017

Avatar photo

Respecți cu rigurozitate tendințele în machiaj? Abia aștepți să vezi care sunt nuanțele-vedetă din această primăvară? Detalii de la Ioana Stratulat, make-up artist oficial Maybelline New York.

 

Machiajul ochilor

Mov, roz, albastru, galben, verde, auriu sau pasteluri – acestea sunt culorile care se reîntorc în sezonul de primăvară 2017.

Fie că vorbim despre linii grafice, despre pete de culoare pe pleoape, mate sau glossy, despre picturi și glitter, despre smokey eyes în variante mai intense sau concentrate la rădăcina genelor…

Citește și:

Greșeli de machiaj

Pasionată de machiaj? Învață să-ți faci corect strobing sau contouring

Nuanțe pentru buze

Cel mai hot trend din sezonul de primăvară va fi, cu siguranță, cel de buze nude, naturale. Buze care par mușcate, buze hidratate.

De asemenea, alte direcții sunt cele de glitter lips sau de buze roșii. Dar, spre deosebire de celelalte sezoane, acum vorbim despre roșu cu subton rece.

 

Tipuri de sprâncene

Sprâncenele sunt, în acest sezon, naturale, dar definite, groase și pieptănate ascendent.

 

Ten de porțelan

Pentru machiajul tenului, cu siguranță, acum vorbim despre transparență. Și în acest sezon, aspectul pielii rămâne natural și luminos. Tenul va fi o combinație de mat și lucios. Discutăm despre o piele raw, sănătoasă! Ca mic truc, strobing este cuvântul cheie și în această primăvară.

 

Clasic

Indiferent de sezon, întotdeauna vom avea în tendințe eyeliner-ul și buzele roșii.

 

 

Out

Ca elemente din trend-urile sezoanelor precedente, în această primăvară, sunt complet out contouring-ul, bronzul excesiv și sprâncenele superconturate.

 

Look-vedetă

În sezonul primăvară 2017, vedetă va fi, cu siguranță, look-ul pe care make-up artistul Path McGrath l-a creat pentru Gigi Hadid în prezentarea Anna Sui: ochi conturați într-o nuanță de soft burgundy și buze puțin glossy într-o nuanță similară.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top