Now Reading
Cum am avut o aventură de-o noapte și l-am folosit fără să îmi pese de el

Cum am avut o aventură de-o noapte și l-am folosit fără să îmi pese de el

Avatar photo

De regulă fetele sunt cele care suferă după o aventură de-o noapte. Însă când o faci asumat sau ca pe o răzbunare… rolurile se schimbă. Cristina nu a stat pe gânduri, iată experiența ei.

Prima dată s-a întâmplat după ce m-am certat monstruos cu iubitul meu. Eram împreună de trei luni, totul fusese minunat și, brusc, începuse să-mi caute nod în papură din orice.

Nu știu dacă avea el niște probleme, dacă începuse să se ducă magia de început sau găsise pe altcineva. Nu îmi spunea nimic concret, doar căuta ceartă.

Fiind sâmbătă seara, am ieșit cu o prietenă în club și acolo ne-am întâlnit cu niște colegi de-ai ei, de la master. În a doua jumătate a serii și după ceva shot-uri, am început să mă apropii de unul dintre băieți, să dansăm, să ne sărutăm, fără să îmi pese că ne vede cineva.

Citește și:

Visam la o relație și am dat de un player

Aventurile de-o noapte sunt la fel de atrăgătoare precum statul la coadă…

După club, am mers să mâncăm ceva și apoi am mers la el acasă. După ce am făcut sex, nu am vrut să rămân la el, mi se părea inutil.

Știam clar că nu vreau să îl mai văd altădată, mă simțeam foarte bine cu mine și aveam puternica senzație că l-am folosit fără să-mi pese de el. Dar nu mă deranja și nu mă interesa tipul, chiar mă simțeam superbine cu asta.

Oricum, câți băieți s-au purtat așa cu prietenele mele… Parcă le-am răzbunat pe toate! Orgoliul făcut praf de iubitul meu, acum, era intact.

A doua oară s-a întâmplat iarna trecută, când am mers cu un grup de prieteni la un amic care s-a mutat din țară. Am zis că facem un vin fiert și jucăm cărți.

Pe băiatul respectiv nu îl mai văzusem de vreo cinci sau șase ani, de când se mutase cu părinții în Germania. Acum arăta mult mai bine decât în adolescență, avea un aer foarte cool și o atitudine care mi-a plăcut mult.

Inițial, am avut senzația că se dă la o fată din gașcă, dar nu știu cum, de fiecare dată, la cărți, rămâneam să ne batem noi pentru locurile unu și doi și a început așa un teasing care s-a terminat în pat.

Nu l-am mai văzut de atunci, am vorbit de câteva ori pe Facebook, dar nimic interesant. Oricum, nici nu-mi bat capul, balta e plină de pește!

Foto: Shutterstock

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top