Now Reading
(P) Primul magazin Fossil din Romania te asteapta!

(P) Primul magazin Fossil din Romania te asteapta!

Revista Psychologies

Primul magazin Fossil din Romania este acum in AFI Palace Cotroceni din Bucuresti! Magazinul Fossil va asteapta cu o gama foarte variata de produse, pe langa ceasuri si bijuterii, in premiera pe piata romaneasca ochelarii de soare Fossil, parfumurile Fossil, produsele din piele Fossil: genti si portofele dama si barbati, precum si accesorii.

 

Noul magazin Fossil

Acum aveti posibilitatea sa achizitionati modele diversificate, de o calitate superioara, care stabilesc trendurile in materie de accesorii la nivel mondial.

In magazinul Fossil veti gasi 4 colectii noi in fiecare an, cu cele mai noi si atractive modele, accesorii care creeaza adevarati trendsetteri.

 

Fii un trendsetter cu accesoriile Fossil

Mereu inspirat, mereu creativ—Fossil este un brand american de lifestyle ale carui origini sunt sinonime cu designul autentic clasic si vintage.

De la optimismul curentului mid-century si pana la curiozitatea erei moderne, obsesia Fossil pentru stil (echivalenta pasiunii pentru un hobby) reflecta cu fidelitate valorile sale:

genti de calitate superioara, perfect adaptate designului clasic, ceasuri speciale create in culori si materiale atragatoare si bijuterii indraznete ce iti completeaza lookul.

Compania a fost fondata in 1984 de catre fratii Tom si Kosta Kartsotis in Dallas, Texas, SUA. Grupul Fossil distribuie la nivel global ceasuri sub urmatoarele brand-uri:

FOSSIL, ADIDAS, BURBERRY, DIESEL, DKNY, EMPORIO ARMANI, ARMANI EXCHANGE, MICHAEL KORS, MARC by MARC JACOBS, SKAGEN si KARL LAGERFELD. Pentru o parte din brand-urile de mai sus, Fossil Inc. are licenta in fabricarea si distribuirea de bijuterii.

Fossil s-a dezvoltat rapid in anii ’80 datorita design-ului ceasurilor ce se inspira din stilul anilor ’50 si ‘60, atat ca imagine de produs, cat si ca promovare. Dupa ce s-a bucurat de un succes enorm in America, Fossil intra si pe pietele internationale cu o gama larga de produse.

Target-ul Fossil este reprezentat din barbati si femei, persoane indraznete si originale, cu un stil de viata activ si diversificat.

Consumatorul de Fossil tine cont de trend-urile din moda, dar nu este un fashion victim. Isi doreste sa fie un trendsetter, dar nu adopta un stil pretentios.

Brandul Fossil isi are originile in autenticitate si stilul modern-vintage.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top