Now Reading
(P) Distractie si voie buna in Albena

(P) Distractie si voie buna in Albena

Revista Psychologies

Statiunea Albena, pozitionata in nord-estul Bulgariei, pe litoralul Marii Negre, este una dintre cele mai pitoresti destinatii de vacanta, o zona naturala superba, cu o plaja intinsa, cu nisip fin, auriu si ape cristaline.

 

Bucurii si relaxare de vacanta

Statiunea Albena este una dintre cele mai complete destinatii din sezonul estival din Bulgaria, oferind o gama larga de activitati diverse, ideale sa satisfaca gusturile oricarui grup de turisti, fie ca vorbim de familii cu copii, cupluri in cautare de romantism sau tineri dornici de distractie zi si noapte.

Plaja ce se intinde pe o lungime de 4 km si cu o latime de 150 metri este primitoare, chiar si in cele mai aglomerate perioade din timpul verii, si asigura facilitati turistice excelente, de la umbrelute la sezlonguri, dusuri, baruri si taverne, iar apele putin adanci si intrarea lina in mare ofera siguranta si voie buna parintilor si copiilor, si inotatorilor incepatori. Chiar si asa, pasionatii de inot care vor sa aiba parte de adrenalina pot apela la centrele de sporturi acvatice, pentru cele mai diverse oferte de distractie.

 

Splendide imprejurimi ale statiunii Albena

Vecinii bulgari ne asteapta cu bratele deschise pentru a descoperi adevarate minuni naturale, istorice si culturale, care ne vor umple vacanta cu momente memorabile si clipe unice.

Printre cele mai inspirate excursii pe care le poti face din Albena se numara acelea in Varna, pentru a participa la spectacolul delfinilor, la Balcic si la Cap Kaliakra, pentru a vizita mirificul complex arhitectural situat intr-un parc de 10 ha, cu o varietate de mai bine de 3000 de plante, inclusiv o bogata colectie de cactusi.

Statiunea Nessebar, situata pe o frumoasa peninsula, se mandreste cu numeroase biserici amplasate pe stradutele inguste, pietruite, care adapostesc si case tipice acestor locuri, cu o arhitectura distinctiva, specifica Renasterii, si o atmosfera unica, ce atrage turisti din toate colturile lumii.

 

De Geanina Ichim

Curse turistice cu autocarul Litoral Bulgaria. Bilete incepand de la 12,50 euro (fara tva) pe sens. In premiera, acum poti achita calatoria si prin SMS la numarul 7470. Detalii pe www.mementobus.com.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top