Now Reading
Acneea: o relație de prietenie

Acneea: o relație de prietenie

Află de la creatorii produselor dermato-cosmetice Ivatherm și de la Oana Stoianovici, coach transformațional, cum să te împrietenești cu tenul tău în perioada de tratament împotriva acneei și ce produse să folosești. Însă, înainte de toate, nu uita: urmează sfaturile recomandate de către medicul tău dermatolog.

 

„Noi, Ivatherm, credem că tratamentul anti-acneic adecvat recomandat de medic și ritualurile zilnice de îngrijire, alături de un stil de viață echilibrat sunt cei mai puternici aliați ai unui ten sănătos.

Însă cum ne împrietenim cu tenul nostru pe parcursul perioadei de tratament? Cum facem din ceva aparent complicat, o etapă simplă?

Am stat de vorbă cu Oana Stoianovici, coach transformațional, despre relația dintre noi și ceea ce ne dorim. Am descoperit că patru sunt lucrurile de care trebuie să ținem cont dacă vrem să ne împrietenim, cu adevărat, cu noi și, pe cale de consecință, cu tenul nostru” declară reprezentanții Ivatherm.

Special pentru tratarea acneei, Ivatherm a creat gama IVAPUR dedicată pielii sensibile cu tendință acneică ce are la bază apa termală Herculane și ingredienți activi eficienți, iar Oana vine în completare cu sfaturi ce ne ajută să ne păstrăm răbdarea și gândirea pozitivă în perioada de tratament.

„Atunci când întâmpini această problemă, primul lucru pe care îl ai de făcut este să accepți că ai nevoie de ajutor. Este un dialog pe care trebuie să îl ai tu cu tine, într-un loc de autenticitate și maturitate.

Al doilea lucru pe care trebuie să îl faci este să ceri, concret, ajutorul celei mai sigure surse. Iar, în cazul acneei, medicul dermatolog este, fără îndoială, cea mai matură alegere.

Pasul trei: împrietenește-te cu perseverența și cu răbdarea. Miracolul –  dispariția coșurilor nu vine peste noapte… nici măcar în povești.

Cum ușurezi procesul? Dezvoltând, în jurul lui, ritualuri – cel de-al patrulea pas în procesul nostru. Acele mici momente de intimitate, în care stai cu tine și folosești cu consecvență cremele tratament recomandate te ajută să rămâi motivat.

Abia după ce ai parcurs toate aceste patru etape vei putea spune că tenul tău se îndreaptă în direcția pe care ți-o dorești.” adaugă Oana Stoianovici.

 

    Tu câte dintre aceste lucruri bifezi?

 

  • Accept că am nevoie de ajutor
  • Am căutat sprijin la medicul dermatolog
  • Mi-am dovedit că am răbdare și că pot fi consecvent
  • Mi-am dezvoltat și respect propriile ritualuri zilnice

 

  • Acum e IVAPUR și SIMPLU să ai un ten sănătos!

Ivatherm investește constant în relația dintre produse și consumatori, iar în această primăvară a alăturat un al 5-lea pas în listă. E  IVAPUR și SIMPLU să ai un ten sănătos atunci când și prețul este în avantajul tău!

Noul set de produse pentru îngrijirea tenului acneic cu imperfecțiuni severe conține crema IVAPUR A.I. Akne-Syt 30 ml și IVAPUR Gel spumant purifiant 250ml la un preț special.

IVAPUR A.I. Akne-Syt conține Sytenol®A, un ingredient natural inovator, ce acționează în toate cele 4 mecanisme ale acneei: diminuează inflamația, reduce secreția de sebum, are activitate antibacteriană excelentă și împiedică formarea cicatricilor.

IVAPUR Gel spumant purifiant conține uleiul esențial de ienupăr roșu ce are un efect antiseptic și antimicotic. Astfel, curăță în profunzime pielea fără să o usuce.

Setul de produse se găsește doar în farmaciile selecționate. Preț recomadat/set produse: 67 Ron.

 

 

 

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top