Now Reading
3 semne că s-a îndrăgostit nebunește de tine

3 semne că s-a îndrăgostit nebunește de tine

„Te iubesc“ – cele mai complicate două cuvinte pentru un bărbat.

Unii dintre bărbați se tem să le rostească, pentru că încă se vindecă după o relație ratată, alții poate se tem să-și mărturisească sentimentele, pentru că nu sunt siguri că le sunt împărtășite.

Dacă ești într-o relație de mult timp iar iubitul tău încă nu ți-a spus că te iubește, lista motivelor poate fi infinită. Cu toate acestea, un simplu gest poate spune de multe ori mai mult decât o mie de cuvinte. Iată care sunt cele trei indicii non-verbale care îi trădează sentimentele:

 

  • Îți cere sfatul

Poți să fii sigură că te iubește, dacă îți arată că ține cu adevărat la opinia ta și îți cere sfatul chiar și în cele mai ușoare situații. De exemplu, te întreabă care crezi că este cel mai bun aparat de tuns părul sau ce mașină să-și cumpere, chiar dacă știe că nu ai cunoștințele necesare pentru a-l ajuta cu aceste decizii.

Bineînțeles că are în viața lui alte persoane care l-ar putea ajuta, însă un bărbat îndrăgostit își va pune mereu iubita pe primul loc, iar opinia ei va cântări mult în luarea deciziei. Acest lucru se întâmplă pentru că, la nivel subconștient, vrea să îți facă pe plac luând o decizie cu care să fii și tu de acord. În plus, are încredere că nu îl vei duce într-o direcție greșită.

Așa că, dacă iubitul tău obișnuiește să-ți ceară mereu părerea, o face pentru că are o părere foarte bună despre tine și pentru că te iubește cu adevărat.

 

  • Te pune pe primul loc

În primele stadii ale unei relații este de preferat să îți menții propriul cerc de prieteni și hobby-urile, de asemenea. Foarte mulți psihologi insistă pe ideea de a avea o viața și în afara relației, astfel încât, atunci când iubitul tău este cu prietenii sau cu familia lui, să nu te simți singură, abandonată sau neglijată.

Apoi vine și momentul în care vei simți o schimbare drastică de direcție în relația dintre voi. Ritmul vieților voastre, până atunci haotic, încetinește brusc și începeți să petreceți mult mai mult timp împreună.

Atunci când un bărbat începe să iubească face o prioritate din a petrece cât mai mult timp cu tine. O prioritate atât de mare încât refuză să meargă până și la bere împreună cu prietenii, preferând o seară liniștită în fața televizorului alături de tine. Asta nu înseamnă că nu vrea să se vadă cu amicii lui, ci că preferă mai degrabă să nu piardă niciun moment pe care l-ați putea petrece împreună.

 

  • Începe să-și facă planuri

Vine un moment în viața oricărui bărbat în care începe să se gândească cu adevărat la viitor. Și nu vorbim despre vacanța de anul viitor, ci despre a cumpăra o casă și a întemeia o familie.

Dacă încă nu ți-a spus că te iubește, tot ce trebuie să faci este să-l asculți cu atenție atunci când îți vorbește, ca să-ți dai seama ce simte cu adevărat despre tine. Chiar dacă nu este neapărat un bun comunicator, încearcă să întreții tu conversația. Se va scăpa într-un final și îți va dezvălui frânturi de gânduri și planuri pe care le face. Dacă îți mărturisește că vrea să strângă o anumită sumă de bani în următoarele luni sau că vrea să scape de ratele la bancă într-un anumit număr de ani, semnele că te iubește sunt clare. Nu sunt planuri numai pentru el, sunt planuri pentru amândoi.

Mai știi și alte semne care trădează dragostea unui bărbat?

Sursă foto: Shutterstock.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top