CItesti acum
6 din 10 romani sunt fericiti la job

6 din 10 romani sunt fericiti la job

Revista Psychologies

Peste 61% dintre angajatii din Romania, care au participat la un sondaj derulat de eJobs, spun ca sunt fericiti la actualul loc de munca.

 

 

Sondajul face parte din campania #HappyLaJob si s-a desfasurat online pe platforma eJobs.ro, cu obiectivul de a afla cat de fericiti sunt romanii la job.

Peste 123.000 de romani, atat angajati, cat si antreprenori, directori de companii sau bloggeri din toata tara, si-au declarat nivelul de fericire, prin raspunsuri la o serie de intrebari, in perioada octombrie-noiembrie 2016.

Chestionarul #HappyLaJob a pornit cu intrebarea „Esti Happy?”, la care 65% dintre participanti au raspuns pozitiv.

Multumirea la locul de munca a fost insa evaluata prin intermediul a cinci piloni principali ai fericirii in viata profesionala: pasiunea, onestitatea, echilibrul dintre viata personala si cea profesionala, impactul activitatii in cadrul companiei si evolutia in cariera.

Citeste si

  • Pasiune: „Ia te uita, ai ajuns la sfarsitul zilei! Dar… ai pus macar un pic de pasiune in ce-ai facut azi?” – 68% dintre respondenti s-au declarat pasionati de jobul lor si au confirmat ca pun pasiune in ceea ce fac in fiecare zi.
  • Onestitate: „Stii cum e cu minciuna si picioarele ei scurte. Iti place cat de <pe bune> sunt lucrurile la jobul tau?” – 56% dintre participanti simt ca au parte de transparenta la locul de munca.
  • Echilibru: „Reusesti sa-mparti cu maiestrie orele la job, ca sa-ti ramana si pentru acasa?” – 63% dintre respondenti spun ca reusesc sa atinga un echilibru sanatos intre viata personala si cea profesionala.
  • Impact: „A fi sau a nu fi… doar un angajat. Simti ca iti lasi amprenta la locul de munca prin ce faci?” – 70%, cel mai mare procent din intregul sondaj, simt ca munca lor face diferenta în companie sau in societate, intr-un fel sau altul.
  • Evolutie: „Hai sa facem cunostinta cu tine peste 5 ani. Te vezi tot la acelasi loc de munca?” – 46% considera ca au locul si oportunitatile necesare pentru a evolua la job.

 

Pentru a vedea toate rezultatele campaniei, te invitam sa intri aici.

 

Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

La inceputul paginii