Now Reading
Pictorul Marcel Thiele a fost ales artistul anului la Gala Unica 2016

Pictorul Marcel Thiele a fost ales artistul anului la Gala Unica 2016

Revista Psychologies

Pentru o seara, Palatul Bragadiru a devenit neincapator pentru cateva sute de invitati care au participat la prima editie a Galei Unica. Un eveniment plin de stralucire, in cadrul caruia au fost premiate personalitatile anului 2016, aparute in paginile revistei.

 

 

Adela Popescu, Antonia, Ana Morodan, Cabral se afla printre vedetele castigatoare la Gala Unica 2016, ei intrunind cele mai multe voturi ale publicului care a votat pe unica.ro.

Citeste – Cine sunt castigatorii galei Unica 2016 

Festivitatea de premiere a fost prezentata de Amalia Enache si Dragos Bucurenci, care, la inceputul evenimentului, au invitat-o pe scena pe Raluca Hagiu, redactor-sef Unica, pentru a le multumi atat invitatilor pentru prezenta, cat si publicului care a votat si echipei Unica.

 

raluca-hagiu-gala-unica-2016
Raluca Hagiu (redactor-sef Unica)

 

 

amalia-enache-si-dragos-bucurenci-prezentatori-gala-unica-2016
Amalia Enache si Dragos Bucurenci

 

 

Prima vedeta care a urcat pe scena pentru a primi trofeul la categoria „Fashion Icon” a fost Adela Popescu, pe care am avut ocazia sa o vedem cu un nou look (ii sta foarte bine cu breton). Designerul Stephan Pelger i-a inmanat statueta in aplauzele invitatilor, care au avut parte si de o alta surpriza – sa o descopere pe Adela, alaturi de Radu Valcan si fiul lor, Alexandru, pe coperta revistei Unica de decembrie, care tocmai a aparut.

 

adela-popescu-castigatoare-trofeu-gala-unica-2016
Adela Popescu

 

 

Cunoscuta pentru stilul ei unic si extravagant, Ana Morodan a urcat de doua ori pe scena. O data pentru pentru a inmana trofeul la categoria „Designer la moda” castigat de Maria Lucia Hohan, iar a doua oara pentru a primi premiul la categoria „Blogger in trend”.

 

ana-morodan-trofeu-gala-unica-2016-sponsor-audi
Ana Morodan

 

 

Rucsandra Hurezeanu a primit trofeul pentru Femeia de cariera a anului 2016 de la Alina Savu, reprezentantul ECCO, iar pictorul Marcel Thiele a fost ales artistul anului, premiul fiindu-i inmanat de Adela Parvu.

 

alina-savu-si-rucsandra-hurezeanu-gala-unica-2016
Alina Savu si Rucsandra Hurezeanu

 

 

adela-parvu-si-michael-thiele-gala-unica-2016
Adela Parvu si Marcel Thiele

 

 

Vedetele castigatoare care nu au putut participa la eveniment au trimis mesaje inregistrate de multumire si reprezentanti pentru a le ridica premiile – Antonia (Beauty Icon), Cabral (Barbatul anului), Maria Lucia Hohan (Designer la moda), Lidia Buble si Razvan Simion (Cea mai populara coperta).

Atmosfera relaxanta a serii a fost completata de prezenta trupei Lucia & We Singing Colors si de sponsorii acestui eveniment, Microsoft, ECCO si Audi, care au oferit invitatilor ocazia de a afla si testa noi produse.

 

chris-simion-sponsori
Chris Simion a scris o urare pentru revista Unica pe noul Lenovo Yoga Book

 

 

ECCO, pantofii femeilor de succes

 

 

Multumim partenerilor care au contribuit la realizarea unei editii perfecte Gala Unica: Palatul Bragadiru & Ana Event Stuff Martini, Evian, Hallewood Wine, Urban Monkey Azzay, Ateliere Leilbah, Miruna Ardelean & Monica Sache, Ceramic Sparrow, B Model, YES Events, The Brothers M, Best Events & Maxmedia Production, DJ Mihai Leonte, Lucia & We Singing Colors, Photo Jet, Top Line.

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top