Now Reading
Andra da startul Jurnalului de fapte bune

Andra da startul Jurnalului de fapte bune

Revista Psychologies

Un baietel care cucereste podiumurile europene in concursurile de dans, altul, de doar 11 ani, care asambleaza piese de mobilier, o fetita care face performanta la handbal, dar obtine, in paralel, rezultate scolare admirabile. Ce au in comun? Din pacate, nu doar talentul, ci si saracia cumplita care le marcheza primii ani de viata. Pentru toti acesti copii, lansam proiectul Jurnal de fapte bune.

Prin acest program, derulat de Asociatia Pentru Familie, cu sprijinul Caroli si in parteneriat cu Libertatea si Fundatia Ringier, 30 de copii fara posibilitati materiale, dar cu performante in sport, muzica, arte sau invatatura, vor primi burse in valoare totala de 360.000 de lei.

Ceea ce nu inseamna ca restul copiilor inscrisi pe platforma online a proiectului, www.jurnaldefaptebune.ro, vor fi lasati deoparte: scopul proiectului e de a va face cunoscuta povestea tuturor micutilor inscrisi, oferindu- le astfel ocazia de a fi sustinuti de oricine doreste sa dea o mana de ajutor, prin donatii de bani sau echipamente.

 

Ambasadoarea visurilor implinite

Cunoscuta pentru implicarea in cauzele umanitare, mai ales cele care privesc copiii, Andra Maruta s-a alaturat fara ezitare proiectului nostru, in calitate de presedinte onorific al juriului.

Cu o cariera muzicala lansata la o varsta foarte frageda (7 ani, cand a participat la celebra, pe atunci, Tip Top Minitop), cantareata stie de cat de multa sustinere are nevoie un copil, oricat de talentat, pentru a reusi in viata.

“Atunci cand simt ca pot schimba nedreptatea destinului intr-o sansa la viata adevarata si luminoasa, nu ezit niciodata.

Proiectul Jurnal de fapte bune ma onoreaza, in calitate de ambasador al visurilor implinite. Imi doresc din tot sufletul meu de artist, mama si om care a luptat pentru fiecare pas in cariera sa acord copiilor talentati si fara posibilitati materiale si sociale o sansa de a-si dovedi stralucirea.

Campania mi se pare o idee emotionanta, salvatoare: Romania chiar avea nevoie de asa ceva . Vreau sa scoatem din anonimat copiii pe care numai saracia sau necazurile ii tin departe de privirea publicului”, spune vedeta, care a acumulat experienta serioasa in jurizarea persoanelor cu aptitudini deosebite in cele cinci editii ale emisiunii “Romanii au talent”.
Citeste articolul in intregime AICI.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top