Now Reading
A aparut revista AVANTAJE, editia lunii iulie

A aparut revista AVANTAJE, editia lunii iulie

Revista Psychologies

In editia de iulie, Avantaje te inspira cu articole care te ajuta sa fii si sa ramai in centrul atentiei toata vara. Cele mai frumoase tinute de plaja, purtate de cantareata Xonia Ainox, te inspira pentru noul tau look de vacanta – feminin, senzual si care sigur te va face remarcata.

Specialistii in frumusete raspund la cele mai cautate subiecte de beauty pe Google si te ajuta sa iti stabilesti cea mai eficienta rutina de ingrjire cosmetica estivala.

In vacanta e momentul sa iti dai seama cat de dependenti de tehnologie sunteti tu si familia ta. Este evident ca aveti nevoie si de o viata offline, asadar e momentul pentru un digital detox.

Iti vine sa crezi ca exista alimente sanatoase care ingrasa?! Afla care sunt ele si te vei convinge ca e musai sa daramam cateva dintre miturile dietelor.
Interviurile lunii: actorul Bogdan Dumitrache, protagonistul din noul succes cinematografic ”Dublu”, si cantareata Feli Donose.

Citeste reportajele speciale despre femei care te inspira – destepte, frumoase, inventive si curajoase, care vor sa schimbe in bine fata Romaniei:

Oana Manga, Oana Toiu, Claudia Sandulescu si Loredana Kaschovits sunt pantru antreprenoare de succes, dar si mamici responsabile care construiesc afaceri sociale foarte necesare in Romania.

 

Campania ”Si tu poti fi pe coperta!”

In aceasta luna, protagonista copertei este Ana Maria Tanasie, cea mai buna aripa stanga a handbalului mondial de juniori. Intr-o perioada foarte agitata pentru cariera si sanatatea ei, in plina etapa de pregatiri pentru JO de la Rio, cea mai frumoasa handbalista a nationalei si-a facut timp sa vina de la Baia Mare pentru o coperta.

Afli povesti reale, de succes, pentru ca Avantaje pretuieste femei ca tine!

 

 

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top