CItesti acum
Arhitecții români, apreciați pe piața americană

Arhitecții români, apreciați pe piața americană

arhitectul-și-designerul-român-Hamid-Nicola-Katrib

În perioada 18-24 martie, la Miami, au avut loc o serie de întâlniri între companii americane și reprezentanți ai diferitelor industrii din România, scopul acestor sesiuni fiind crearea primului ecosistem românesc dedicat creșterii exportului și internaționalizării companiilor cu capital românesc, cu acces prioritar pe piața Statelor Unite ale Americii – SmartStart USA.

Alături de alți 20 de reprezentanți ai firmelor românești, unul dintre invitați a fost arhitectul și designerul român Hamid Nicola Katrib, care le-a prezentant oamenilor de afaceri americani portofoliul său, o serie de noutăți în materie de design interior, tendințe și modalități de ambientare a diferitelor spații, accentul fiind pus pe versatilitatea amenajărilor.

“Prin SmartStart USA antreprenorii pot să internaționalizeze afacerile și să crească, astfel, cifra de afaceri. Prin întâlnirile stabilite de către coordonatorii acestui proiect se deschid noi oportunități de business. Americanii sunt interesați de design, iar comunitatea de business românească stabilită în SUA este dornică să dezvolte noi conexiuni ”, a declarat arhitectul Hamid Nicola Katrib.

SmartStart USA este un proiect non profit coordonat de fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ilan Laufer.

Citeste si

Participarea companiilor românești la evenimentele din țară și la cele din Statele Unite este gratuită, având astfel ocazia unică să intre în contact cu oameni de afaceri, cu parteneri, cu autorități locale și cu speakeri de top.

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top