Now Reading
Becel sprijina Bucharest City Marathon

Becel sprijina Bucharest City Marathon

Revista Psychologies

Bucharest City Marathon

Bucharest City Marathon 2010 este o competitie internationala care include atat probele clasice de maraton de 42,195 de km si de semi-maraton 21,095 km, cat si de stafeta 4×10,548 km, cursa populara de 4 kilometri, cursa copiilor de 1 kilometru, proba scaunelor cu rotile destinata persoanelor cu dizabilitati.

Cei care doresc sa se inscrie la una dintre probele maratonului o pot face pana pe 15 octombrie, pe internet, sau la Expozitia Maratonului pe datele de 15 si 16 octombrie in Piata Constitutiei.

Toate persoanele inscrise in curse precum si toti iubitorii unui stil de viata sanatos, sunt asteptati de organizatori pe data de 17 octombrie, in Piata Constitutiei la editia 2010 a Maratonului.

Mai multe detalii despre Bucharest City Marathon pot fi gasite la adresele de Internet ale competitiei www.bucuresti-maraton.ro si www.bucharestcitymarathon.com.

Evenimentul va cuprinde 3 probe competitive – maraton, semimaraton si stafeta, precum si 2 probe necompetitive – cursa populara de 4 km si cursa copiilor de 1 km. Sportivii in fotolii rulante se pot inscrie la oricare din probe.

Margarina de noua generatie Becel sustine pentru al doilea an consecutiv Bucharest City Marathon, eveniment la care sunt asteptate 4000 de persoane.

Editia 2010 a Maratonului va avea loc pe data de 17 octombrie, incepand cu ora 09:30 cand se va da startul competitiei, in Piata Constitutiei.

Bucharest City Marathon

Printre cei care sustin un stil de viata sanatos, ceea ce presupune atat o dieta echilibrata, cat si miscare in aer liber, conform dictonului „Minte sanatoasa intr-un corp sanatos” se numara Board Members: Marc Desenfans, Chairman USCE, care va concura la proba de semimaraton si Fulvio Guarneri, Marketing Brand Building Director USCE, care va participa la cursa populara.

Foto: dreamstime.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top