Now Reading
Brighi devine noua imagine Lee Cooper

Brighi devine noua imagine Lee Cooper

Revista Psychologies

Dupa un an de reprezentare cu succes a brandului Lee Cooper pe piata locala, Smiley va ceda rolul de brand ambassador tinerei soliste Brighi, primul artist din Romania care a colaborat cu rapperul american Snoop Dogg pentru piesa „Play me like a violin”.

 

Stilul sau natural si fresh, pasiunea pentru denim casual, talentul, determinarea si exuberanta Brigittei Balogh sunt doar cateva dintre calitatile care au convins managementul Lee Cooper Romania ca este cea mai potrivita personalitate feminina a momentului pentru a reprezenta brandul in randul publicului.

“Am ales-o pe Brighi ca imagine pentru urmatoarele sezoane pentru ca este un personaj reprezentativ pentru brandul Lee Cooper. Hainele ii vin ca turnate si personalitatea lui Brighi este in acord cu valorile Lee Cooper. Noi suntem extrem de incantati de campania realizata cu Brighi si speram ca si clientii Lee Cooper sa fie inspirati de noua colaborare si de noua colectie.”, a declarat Andreea Maglan –Marketing Manager Lee Cooper Romania.

De curand, Brighi a lansat o noua provocare alaturi de Pacha Man – „Ce te faci?”, single care a luat nastere in studiourile HaHaHa Production, versurile si muzica apartinandu-i lui Alex Velea.

Brighi a inceput sa cante la doar 9 ani, participand la festivaluri nationale si internationale care i-au adus o multime de premii iar din 2011 s-a alaturat echipei HaHaHa Production.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top