Now Reading
(P) Cele mai interesante activitati si locuri de vizitat in Albena

(P) Cele mai interesante activitati si locuri de vizitat in Albena

Revista Psychologies

Vacantele in Bulgaria sunt ideale atat pentru iubitorii de mare si de natura, care vor fi fermecati de plajele intinse scaldate de apele Marii Negre, cat si pentru cei care isi doresc sa exploreze, sa viziteze si sa descopere importante atractii culturale si istorice. Albena te cucereste cu litoralul sau, muntii inalti si campiile fertile, parcuri si cascade, rezervatii naturale, lacuri si pesteri, fortarete, biserici si manastiri.

Activitati distractive pentru mici si mari

Albena este o sursa inepuizabila de idei de activitati interesante pentru vizitatorii sai, fie ca este vorba de sport, spa, trasee sau simpla relaxare la malul marii. Statiunea dispune de sapte stadioane de fotbal, patru piscine interioare, terenuri de tenis in aer liber si in interior, care iti vor umple timpul cu distractie alaturi de familie sau de prieteni.

Cei mici, si nu numai, vor fi incantati de centrele de calarie, unde vor avea parte de momente unice, in timp ce pasionatii de sporturi nautice se pot bucura de sesiuni minunate de schi nautic sau surfing.

Cele trei centre spa de pe teritoriul statiunii Albena ofera o gama larga de proceduri de infrumusetare, clasice sau exotice, precum si tratamente profilactice ale multor boli, mai ales ca statiunea dispune si de un centru modern de hemodializa.

 

Excursii deosebite in imprejurimi

Statiunea bulgareasca isi intampina oaspetii cu o seama de alte servicii care sa le faca sederea si mai placuta turistilor. Aici se organizeaza excursii in diverse locuri de interes, cum ar fi Cap Kaliakra, Manastirea Aladzha sau Rezerva Arheologica Yaylata, foarte apreciata de iubitorii de istorie, in timp ce fanii naturii pot vizita una dintre rezervatiile din apropiere.

In vecinatatea statiunii Albena se gasesc si numeroase alte locuri importante de vizitat, cum ar fi Nisipurile de Aur, una dintre cele mai populare statiuni, orasul fermecator Varna la sud si Kavarna la nord-est, “capitala rock” a Bulgariei, faimoasa pentru festivalul rock ce are loc in fiecare an. Tot in aceasta directie vei intalni si alte sate fermecatoare, Tyulenovo si Kamen Bryag, pe care sa le explorezi la pas.

 

De Geanina Ichim

Curse turistice cu autocarul Litoral Bulgaria. Bilete incepand de la 12,50 euro (fara tva) pe sens. In premiera, acum poti achita calatoria si prin SMS la numarul 7470. Detalii pe www.mementobus.com.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top