Now Reading
Cinci joburi care iti aduc fericirea

Cinci joburi care iti aduc fericirea

Revista Psychologies

Astronaut, doctor sau director de creatie? Te-ai intrebat, vreodata, ce job ar trebui sa alegi ca sa fii fericita?

Mai tii minte ce visai in copilarie pentru cand o sa cresti mare? Iti doreai sa te faci „doctorita” sau bucatar? eJobs, cel mai important site de recrutare din Romania, iti recomanda cinci joburi pe care sa le alegi daca vrei sa fii fericita.

 

Fotograf

Sensibilitatea ta artistica poate prinde viata pe masura ce reusesti sa suprinzi imagini care transmit emotii. Jobul de fotograf  iti ofera un salariu constant, flexibilitate si posibilitatea sa intalnesti oameni extrem de interesanti.

 

Recrutor

Un job de recrutor este perfect daca iti doresti sa incepi o cariera in resurse umane. Salariul este destul de bun, iar satisfactia muncii este pe masura, deoarece cunosti foarte multi oameni care, si datorita tie, vor avea sansa sa obtina joburile dorite.

 

Inginer

Nu doar baietii sunt pasionati de tehnica, ci si fetele. Inginerii sunt la mare cautare pe piata muncii, castiga bine si lucreaza cu cele mai noi programe si tehnologii.

 

Programator

Programatorii sunt cel mai bine platiti angajati din tara, sunt extrem de doriti de catre angajatori, primesc numeroase beneficii si au parte de cele mai frumoase spatii de lucru.

 

Designer de interior

Iti plac culorile, formele si oamenii? Daca ai raspune „Da”, atunci poti sa angajezi ca designer interior. Sa faci lucruri cu mainile tale este reconfortant si plin de satisfactii.

Daca vrei sa vezi cat de fericita esti la job, intra pe ejobs.ro/happy/ si incearca testul #HappyLaJob, o componenta a campaniei „#HappyLaJob: un demers pentru fericire-n Univers”, derulata de eJobs Romania.

Parte dintr-o initiativa strategica pentru cresterea nivelului de fericire vis-a-vis de viata profesionala din Romania, eJobs ridica o intrebare in jurul careia graviteaza multe decizii, atitudini si actiuni din viata de zi cu zi si din cariera.

eJobs are convingerea ca, daca ne punem intrebarea „Sunt fericita?” si daca raspundem cu onestitate, putem sa gasim solutii si sa facem schimbari in bine, care ne vor ajuta atat la serviciu, cat si acasa.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top