Now Reading
CLEAR are solutia pentru problemele parului tau!

CLEAR are solutia pentru problemele parului tau!

Revista Psychologies

Bucura-te de zilele frumoase de vara si nu lasa matreata sa iti strice dispozitia!

Expert in ingrijirea scalpului si combaterea matretii, samponul CLEAR contine mai multi agenti de hidratare si actioneaza in profunzime datorita formulei sale ce are la baza tehnologia CLEARTECH.

Astfel, CLEAR elimina matreata* si previne reaparitia ei, incepand cu prima spalare, pentru ca tu sa te bucuri cu adevarat de zilele lungi de vara…

Stiai ca vara parul creste mai rapid decat in celelalte anotimpuri? Si totusi, din cauza caldurii, pielea capului transpira si parul se ingrasa foarte repede, favorizand astfel aparitia matretii.

Recomandat pentru scalp si par gras, CLEAR Scalp Oil Control cu extract de lamaie indeparteaza excesul de sebum de la nivelul scalpului si ofera o senzatie de curat si proaspat. 

In special in timpul verii, transpiratia, secretia ridicata de sebum, fluctuatiile hormonale, stresul, radiatiile UV, spalarea neregulata, dieta si poluarea contribuie la aparitia matretii.

Uita de senzatia de mancarime sau iritatie cauzata de matreata cu ajutorul variantei CLEAR Clean & Itch Control!

Beneficiind de tehnologia CLEARTECH, CLEAR Clean & Itch Control curata in profunzime, ajuta la refacerea barierei scalpului si la mentinerea hidratarii, reducand astfel matreata si senzatia de iritatie.

Pentru o senzatie de racoare si prospetime chiar si in dupa-amiezele fierbinti de vara, incearca varianta CLEAR Ice Cool 2 in 1 cu mentol racoritor!

In timp ce alte produse indeparteaza temporar matreata, CLEAR Ice Cool 2 in 1 elimina matreata* si improspateaza scalpul si parul chiar de la prima aplicare.

 

Sfatul CLEAR pentru un par frumos si fara matreata:

  • Racoreste-te in apa marii sau in piscina, dar evita sa te speli pe cap chiar inainte de a inota.
  • Indepartarea sebumului care protejeaza in mod natural parul il face mai vulnerabil la sarea si clorul din apa, favorizand descuamarea, senzatia de iritatie a scalpului si aparitia matretii.
     
  • Mizeaza pe CLEAR, expertul in combaterea matretii si ingrijirea scalpului, pentru un par frumos si stralucitor, fara matreata!

    CLEAR functioneaza. Incearca-l si tu!

*matreata vizibila. Necesita utilizare regulata.


Pret recomandat:

CLEAR Clean & Itch Control, CLEAR Ice Cool 2 in 1, CLEAR Scalp Oil 200ml – 14 ron
CLEAR Clean & Itch Control, CLEAR Ice Cool 2 in 1, CLEAR Scalp Oil 400ml – 20.41 ron

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top