Now Reading
Colagenul marin – alternativa a implantului cu botox

Colagenul marin – alternativa a implantului cu botox

Revista Psychologies


Pentru ca dupa 40 de ani, organismul opreste productia de colagen, JP vine in ajutorul nostru prin gamele cu extract de colagen marin si saruri de la Marea Moarta, recunoscute din Antichitate pentru efectele de reintinerire.

Frumusetea si tineretea fara batranete sunt idealurile oricarei zane din povesti. Povestea Jericho Cosmetics incepe la Marea Moarta si aduce din tinutul regenerator al Iordanului produsele din gama JP pentru tenul matur.

Atat linia de ingrijire a tenului, cat si cea de ingrijire a corpului contin minerale de la Marea Moarta, acid hialuronic, colagen si agenti antiaging.

”Dupa varsta de 25 de ani, productia de colagen din pielea noastra scade, pentru ca in jurul varstei de 40 de ani sa se opreasca definitiv.

Pentru a amana procesul de imbatranire a tenului, este necesar sa compensam deficientele de colagen ale pielii.

Colagenul marin din Marea Moarta elimina ridurile de expresie, reduce semnificativ ridurile adanci si reda fermitatea pielii.

In plus, este cu 60% mai eficient decat cel de natura animala, cea mai des intalnita sursa de colagen din produsele existente pe piata”, explica Dr. Cristina Bogdan, medic naturopat.



Collagen Booster
(119 RON) este un ser usor de absorbit, formulat astfel incat sa creasca performanta tratamentului anti-imbatranire cu produsele JP.

Stimulatorul este imbogatit cu colagen marin, minerale complexe de la Marea Moarta, alge si extract din pudra de perla pentru a sustine tonusul si elasticitatea pielii, ajutand la mentinerea optima a nivelului de hidratare.

Contine factori activi de hidratare care reduc pierderea de apa transepidermala.

Masca cu colagen marin (119 RON) da fermitate pielii, ofera hidratare intensiva si tratament anti-oxidant care lupta impotriva ridurilor si imbatranirii premature.

Uleiul de avocado si untul de Shea ajuta la mentinerea hidratarii tenului, iar colagenul si Omega 3 si Omega 6 cresc fermitatea si elasticitatea pielii.


Produsele se gasesc exclusiv pe www.jerichocosmetics.ro

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top