Now Reading
Competitia 3D – Dependent De Design, edtia a 4-a

Competitia 3D – Dependent De Design, edtia a 4-a

Revista Psychologies

A inceput numaratoarea inversa pentru inscrierea in competitia 3D – Dependent De Design, edtia a 4-a. Mai este o saptamana pana la termenul limita de predare a proiectelor!

 

Concursul se adreseaza arhitectilor, designerilor de interior, decoratorilor, scenografilor si persoanelor creative in general care stiu si au initiativa sa faca diferenta in acest domeniu.

Tema: un proiect de amenajare a uneia dintre cele doua receptii ale cladirilor de birouri Novo Park sau West Gate, iar castigul se poate masura nu doar in cei 1.500 euro destinati marelui premiat sau in premiile II sau III (oferite de clickshop.ro), dar si in mediatizarea participantului cu proiectul castigator si implicit confirmarea ELLE Decoration, al carei brand international are o valoare nemasurabila in palmaresul oricarui arhitect sau designer de interior.

Pasii pentru inscriere sunt simpli: trebuie trimis un e-mail la [email protected] in care sa se solicite RLV-urile si imaginile care ajuta la conceperea planului de amenajare.

Apoi, e important de stiut regulamentul concursului, care poate fi gasit pe www.dependentdedesign.ro.

Iar pe 6 noiembrie ne vedem la decernarea premiilor.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top